Exkluzívny 5 izbový rodinný dom v MČ Barca

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dom s príjemnou atmosférou, maximálnym súkromím a pohodlím? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj exkluzívny Rodinný dom v MČ Barca, Košice. Dom je situovaný v tichej a pokojnej lokalite dostupnej MHD, na pozemku s plochou 585 m2, obklopený udržiavanou zeleňou. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a súčasťou záhrady je priestranná terasa, krytý altánok s masívnym nábytkom a vyhrievaná vírivka. Na pozemku je samostatne stojaca garáž a samostatná hosťovská izba s kúpeľňou a sklad na záhradné náradie .
Dom má dve nadzemné podlažia s celkovou úžitkovou plochou 194 m2
Na prízemí sa nachádza zádverie, vstupná hala so schodiskom, technická miestnosť, špajza, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a bidetom. Z jedálne je výstup na terasu zariadenú záhradným nábytkom.
Druhé nadzemné podlažie ponúka plochu s dvomi priestrannými spálňami s balkónom, veľkou kúpeľňou a výstupom na neobývané podkrovie, ktoré slúži ako odkladací priestor sezónneho sortimentu.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete, plyn, ELI, Voda, kanál a má aj vlastnú studňu. Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečený novým kondenzačným kotlom, alebo krbom napojeným na výmenník, ktorý distribuuje teplo do podlahového kúrenia alebo radiátorov na podlaží. V technickej miestnosti je spravená predpríprava na solárne panely. Nosné murivo je Porfix so zateplením, strecha Bramac. Lokalita je s výbornou dopravnou dostupnosťou, cca 10 minút cesta do centra mesta autom i MHD. Nízke mesačné náklady, príjemní susedia. Na pozemku je udržiavaná zeleň s okrasnými drevinami a rastlinami. Dom sa predáva kompletne zariadený, aj so záhradným nábytkom a vírivkou.
Ak hľadáte moderný a praktický rodinný dom v blízkosti Košíc, táto ponuka práve pre Vás!

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-114440
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 22:20
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 22:20