Predáme zrekonštruovanú usadlosť chalupu víkendový dom rodinný dom Nachádza sa v tichom malebnom

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti


Predáme zrekonštruovanú usadlosť - chalupu, víkendový dom, rodinný dom. Nachádza sa v tichom malebnom prostredí prírody obce Zákopčie, okr. Čadca, ktorá je situovaná na 1860 m2 pozemku. Usadlosť sa skladá z dvoch častí - z rodinného domu a stodoly.
RD cca 10x10m, materiál sivé bloky, priečky z tehál, rekonštrukcia cca 10 rokov. Dispozícia: vstup, zádverie, obývačka s kuchyňou, izba, toaleta s vaňou. Začatá rekonštrukcia podkrovia, kde môžu byť ďalšie tri izby, kuchyňa, kúpeľňa. Dom má novú strechu z pogumovaného hliníkového materiálu, je zateplený, celý strop z tatranského profilu, nové plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba v chodbe a v kúpeľni, nové drevené dvere so zárubňami, vykurovanie krbom - prieduchy. V zadnej časti domu v suteréne je nová oblúková tehlová slovenská izba, jedna miestnosť (kuchyňa) a sklad.
Stodola je v prednej časti od domu cez dvor, je drevená, zrekonštruovaná, sčasti je obložená tatranským dreveným profilom. V prednej časti je presvetlené sedenie s veľkým stolom. Stodola má tiež novú strechu z pogumovaného hliníka, možnosť vybudovať samostatnú bytovú jednotku. Momentálne je v jej zadnej časti dreváreň, dielňa a dve miestnosti - zatiaľ odkladací priestor. Celá stodola je podpivničená, vchod zo zadnej strany, kde sa nachádzajú dve veľké miestnosti - dielňa a sklady. V prednej časti stodoly sa nachádza nová samostatná pivnica na zeleninu.
V spodnej časti pozemku sa nachádza oplotené ihrisko, pokračuje mierne svahovitou záhradou, ktorej jedna časť je okrasná a druhá úžitková - jabloňový sad. Celý pozemok je oplotený a vedie k nemu asfaltová cesta. Pred domom je parkovanie pre 3 autá, vedľa je začatá výstavba parkoviska pre ďalšie možnosti parkovania. Dom sa predáva aj s nábytkom, zariadený, nie je na ňom žiadna ťarcha, je k dispozícii podľa dohody. IS: Kúrenie - pevné palivo, vlastná studňa, elektrina, trativod, suché WC, miesto na žumpu v zadnej časti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-46-120454
  • Dátum aktualizácie 07.10.2023 16:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 07.10.2023 16:31