ZNÍŽENÁ CENA Predaj pozemku na bývanie Sliač Hájniky Zvolen

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Investičná príležitosť ! Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný pozemok v okrajovej časti k.ú. Sliač – Hájniky, v blízkosti kúpeľného mesta Kováčová. Pozemok o výmere 9417 m2, zapísaný na LV ako trvalý trávny porast sa nachádza neďaleko prebiehajúcej výstavby rodinných domov. Príjazdová cesta asfaltová, inžinierske siete v dosahu. Sliač má ideálnu polohu medzi dvoma mestami, len 12 km od Banskej Bystrice a 5 km od Zvolena.
Ďalšou výhodou tohto pozemku je blízkosť štátnej cesty Krupina - Zvolen - Banská Bystrica a Bratislava - Zvolen - Lučenec. Územie neďaleko Kováčovej pretína aj moderná štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice. Obec ako súčasť Zvolenského okresu patrí v súčasnosti medzi obce s najväčšou dynamikou rozvoja. Obec Sliač a Kováčová majú bohatú kúpeľnou tradíciou s kompletnou vybavenosťou, vytvárajú priestor pre rodinný život, prácu i aktívny voľný čas. Krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa pre cykloturistov. Kúpna cena 19 eur/m2 s možnosťou dohody.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-149-127047
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 19:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 19:40