Predaj rekreačný pozemok Nová Baňa

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rekreačný pozemok s hospodárskou budovou pod lesom, v tichej časti mesta Nová Baňa. Hospodárska budova je zapísaná na liste vlastníctva ako letná kuchyňa. Rozloha pozemku je 714 m² a rozloha stavby je 66m².
DISPOZÍCIA STAVBY: jedna miestnosť na univerzálne použitie, toaleta s predprípravou na dokončenie kúpeľne, sklad a garáž, ktoré je možné prerobiť na obytné miestnosti.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: pôvodný stav, možnosť prerobenia na chatu alebo na stavbu úplne novej chaty alebo chalupy. Pozemok je mierne svahovitý. Na pozemku je prípojka na elektrinu a vodu, siete treba dotiahnuť do domu.
VÝHODY: tichá lokalita na okraji mesta, avšak s rýchlou dostupnosťou do centra mesta a možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv alebo výstavby úplne novej nehnuteľnosti
LOKALITA: tichá, okrajová časť mesta pod lesom,v turisticky vyhľadávanej lokalite. Mesto Nová Baňa a jej okolie ponúka veľa možností na športové, turistické a oddychové vyžitie. Okolie mesta poskytuje možnosti na túry a cyklotúry, možnosti na hubárčenie, možnosti na kúpanie, či už v tajchoch priamo v Novej Bani alebo okolí, možnosti na zimné športy ako je lyžiarske stredisko Drozdovo a mnoho ďalších atrakcií.
NÁZOR MAKLÉRA: lokalita s čarovnou prírodnou atmosférou, pozemok poskytuje možnosti všestranného využitia na rekreačné účely alebo ako investičná príležitosť.
"Rekreačný pozemok so stavbou pod lesom"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125619
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:41