ZNÍŽENÁ CENA NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT ul PANELOVA KOŠICE JUH

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj 2. izbový byt blízko centra, na JUHU na Panelovej ulici.
V tejto perfektnej lokalite mám pre Vás pripravený 2. izbový byt, ktorý sa nachádza na 2 posch./5 a disponuje veľkorysou výmerou 53 m2. Ideálna dispozícia bytu nám ponúka vstupnú chodbu , obývaciu izbu s výstupom na loggiu, spálňu, kuchyňu, kúpeľňu a WC . Samozrejme k bytu patrí aj pivnica.
Je úplne v pôvodnom stave, rekonštrukcia sa dotkla len výmeny plastových okien, môžete si ho teda prerobiť úplne podľa vlastných predstáv a pre inšpiráciu som si pre Vás pripravila vizualizáciu , aby ste si vedeli lepšie zhmotniť Vašu predstavu. Čo možno niektorý oceníte sú zachované drevené parkety v obidvoch izbách.
Nachádza sa v zateplenom bytovom dome a ako väčšina týchto bytoviek do 5 poschodí nedisponuje výťahom.
Perfektný byt pre rodinku, ale aj ako investičná príležitosť. Tento byt vyzdvihuje aj jeho skvelá lokalita odkiaľ máte všade dobrú dostupnosť a len pár minút priamo do centra na hlavnú ulicu. Samozrejmosťou je aj kompletná občianska vybavenosť, hneď oproti máte nemocnicu, lekáreň, poštu, potraviny, obchodné centrá. Milovníci bývania v centre určite túto lokalitu ocenia.
Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.
Kosice, Košice, 2. izb. byt, 2. izbový byt, Juh,

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-119672
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:09