VYNIKAJÚCA CENA 3 izbový byt 61 m2 Zvolen širšie centrum

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

VYNIKAJÚCA CENA zníženie o 16.000 EUR
Exkluzívne 3 izbový byt 61 m2 na predaj, širšie centrum Zvolen s BEZBARIÉROVÝM vstupom do bytového domu. Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne s WC. Byt je orientovaný na juhovýchod a nachádza sa na prízemí, čím je umožnení bezbariérový prístup. Prešiel kompletnou rekonštrukciou - platové okná, murované jadro, zachovalé parkety v izbách. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Tento 3 izbový byt sa predáva čiastočne zariadený. Bytový dom je zateplený a má novú strechu. Okolie je pekné, udržiavané, so slušnými susedmi. Byt je v peknom stave s možnosťou okamžitého bývania. Vďaka blízkosti univerzity je vhodný ako investícia na prenájom študentom.
V blízkosti je LIDL, autobusová a vlaková stanica. Od bytu sú na pešo do 5 minút. Vzdialenosť do centra mesta na pešo je 10 min. Kúpna cena tohto pekného 3 izbového bytu je 94.900,- EUR.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-149-127017
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 19:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 19:35