Samostatne udržiteľná luxusná vila Štinjan

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kraj Istria je známy ako jeden z najvhodnejších regiónov pre život a ponúka mnoho prírodných krás podporených teplým stredomorským podnebím a veľmi srdečným obyvateľstvom. Na samom juhu Istrijského polostrova, v meste Pula, na veľmi atraktívnom mieste v bezprostrednej blízkosti mora, sa nachádza dedina Štinjan, ktorá z roka na rok zlepšuje svoju vybavenosť a infraštruktúru a dopyt je stále väčší.
Tento krásny vysoko kvalitný, moderný, sebestačný dom s bazénom 570 m2 a záhradou 1758 m2 sa nachádza priamo v Štinjane. Dom sa skladá z troch podlaží. Na prvom poschodí je suterén, ktorý sa nachádza po celej ploche domu a ponecháva budúcemu majiteľovi možnosť využívať rovnakú časť domu za účelom krčmy, telocvične, wellness, herne a pod. Na prízemí, ktoré je 190 m², je tu veľká, svetlá obývacia izba so vstupom na terasu a záhradu domu, kuchyňa vyrobená na mieru a vybavená kvalitnými spotrebičmi, ktoré umožňujú kvalitné a ekonomické využitie, priestranná jedáleň, priestranná spálňa a kúpeľňa. Na prvom poschodí sú štyri svetlé a priestranné spálne, z ktorých každá je vybavená samostatnou kúpeľňou, televíziou, posuvnou skriňou, klimatizačnou jednotkou az každej izby je vstup na pohodlnú spoločnú terasu.
V krásnej zelenej záhrade sa nachádza bazén s rozlohou 64 m², veľký priestor na opaľovanie s vonkajšou sprchou, ručne vyrobený kamenný krb, vedľa ktorého je priestranný krytý priestor na stolovanie a vychutnávanie si nádherného okolia.
Vila má vlastný prívod čerstvej vody, ktorá je čistená cez viacero filtrov, skladovaná vo veľkých bojleroch a využívaná pre záhradu a domácnosť. Okrem vlastného vodovodu sú na plochej streche vily solárne panely. Tieto dve skutočnosti dávajú nehnuteľnosti okrem moderného dizajnu, priestornosti a kvality aj sebestačná, ekonomická a ekologicky zelená stránka.
Okrem spomínanej vily je pripravená na predaj nielen luxusná, sebestačná nehnuteľnosť pripravená na nasťahovanie, ale aj jej poloha, ktorá sa nachádza v pokojnom prostredí, napriek tomu v blízkosti mora a všetkého sprievodného zázemia pre život, čo dáva budúcemu kupujúcemu možnosť užiť si ho v zmysle rodinného života a tiež sa venovať cateringovej činnosti prenájmu a rýchlej návratnosti vložených prostriedkov.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125924
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:17