Rodinný dom Zvolen Podzámčok 692 m2 na predaj

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom Zvolen Podzámčok na predaj. Tento krásny romantický rodinný dom sa nachádza v malebnej obci Podzámčok 9 km od mesta Zvolen. Rodinný dom má pozemok o rozlohe 692 m2 s výbornou juhozápadnou orientáciou. Rodinný dom s jedinečnou architektúrou prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na prízemí o rozlohe cca 100 m2 je priestranná kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a obývacia izba. V podkroví sa nachádza spálňa a detská izba s rovnakou výmerou cca 100 m2. Noví majitelia majú možnosť zväčšiť obytnú plochu tohto rodinného domu o ďalšie 2 izby. Tu je predpoklad 2 izieb spolu o veľkosti cca 60 m2. Tieto sa po úprave budú nachádzať v podkroví, v ďalšej časti domu. Spolu obytná plocha je teraz momentálne cca 200 m2. Keď prirátame potenciálne ďalšie spomínané dve izby, bude obytná plocha tohto domu cca až 260m2. Vzhľadom na predajnú cenu, keď pripočítame aj pozemok. Predajná cena tejto nehnuteľnosti je veľmi zaujímavá. Hlavne keď si nový majiteľ prepočíta cenu na m2. Jednak obytnej plochy a samozrejme aj pozemku.
Rekonštrukcia tohto domu bola vykonaná so zmyslom pre zachovanie jeho pôvodného šarmu. Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2023 a zahŕňa strechu, vodu, elektrinu, pred príprava na krb, stierky, podlahy, obklady, atď. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom. Odpad riešený vlastnou žumpou. Na hranici pozemku sa nachádza aj plyn. Pozemok okolo domu má krásnych 692 m2 a pozdĺž neho tečie potôčik. Okrem estetického zážitku vám tento dom prináša aj výbornú polohu. Nachádza sa v strede dediny, mimo hlavnej cesty v tichom a pokojnom okolí, no zároveň s rýchlym prístupom k hlavným komunikačným tepnám mesta. Vďaka krásnej zeleni ponúka dostatok súkromia z každej strany. Ak túžite po spojení histórie s moderným bývaním, tento zrekonštruovaný dom je pre vás tou správnou voľbou. Nechajte sa uniesť jeho príbehom a dajte mu nový život svojou prítomnosťou. Pre viac informácií volajte na t.č. 0905 285 610 alebo píšte na krahulec@akmkapital.sk Kúpna cena je 249.000,-€
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj.. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-149-127019
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 19:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 19:35