REZERVOVANÉ Predaj rodinný dom Lok EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi príjemný a zachovalý 3 izbový rodinný dom s pekným rovinatým pozemkom v pokojnej okrajovej časti obce Lok, okres Levice.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1132 m² (š 14 x d 90 m), zastavaná plocha domu je približne 122 m². Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 313 m². Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada s rozlohou 819 m².
Pôvodná stavba, ktorej vek nie je dokladovaný, je zhotovená z nepálenej tehly, strecha valbová s krytinou plech je nová nad celým domom.
Približne v 70. rokoch k pôvodnej časti domu pribudla priamo napojená prístavba s ďalšou obytnou miestnosťou, kuchyňou a veľkou komorou s výstupom na pochôdznu povalu, ktorá bola zhotovená z kvadry, strecha valbová, krytina plech.
V rovnakom čase bol uzatvorený gang pozdĺž celého domu, vďaka ktorému sa 2 obytné miestnosti stali nepriechodnými. Dobudovaná bola aj samostatná toaleta, ktorá je súčasťou týchto priestorov.
Dispozícia rodinného domu:
2 nepriechodné obytné miestnosti, 1 priechodná obytná miestnosť, veľká chodba presvetlená oknami, kuchyňa, komora, toaleta.
Stav nehnuteľnosti:
Interiér domu je v pôvodnom stave, dom je suchý a zdravý, ihneď obývateľný v príslušnom štandarde. Steny pokrývajú hladké vápenné omietky, podlahy v obytných miestnostiach drevené, v ostatných priestoroch dlažba.
Vrámci čiastočnej rekonštrukcie boli vymenené okná za plastové, výnimku tvoria vnútorné okenice smerom do vstupnej chodby a okno na komore a kuchyni, tieto sú drevené pôvodné.
Celý dom má zrekonštruovanú fasádu, najchladnejšia strana domu bola odizolovaná 5 cm polystyrénom.
IS - dom je napojený na elektrinu, plyn a obecný vodovod.
Zdrojom úžitkovej vody je studňa na pozemku. Odpad je riešený žumpou s objemom 4m3 vo dvore domu.
Vykurovanie domu zabezpečujú plynové gamatky, v jednej z obytných miestností je možnosť kúriť aj krbovými kachlami, ktoré rýchlo a efektívne vykúria 2 obytné miestnosti.
Ohrev teplej vody zabezpečuje bojler, v toalete prietokový ohrievač.
Za rodinným domom sa nachádza záhrada, ktorej súčasťou je plechová garáž, drevená kôlňa a pekný drevený altánok.
Pozemok je kompletne oplotený, susedia bezproblémoví.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii bude novému majiteľovi v termíne podľa dohody.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje 1 vozidlo, vo dvore pohodlne 2-3 vozidlá, ďalšiu možnosť parkovania ponúka garáž využiteľná aj na úschovu náradia.
Obec Lok disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, nájdete tu potraviny, pohostinstvo, obecný úrad, poštu, materskú školu, základnú školu (1.-4. roč.), ihriská, športoviská. Kompletnú občiansku vybavenosť zastreší mesto Levice, ktoré je vzdialené do 13 minút cesty autom.
Dom je možné využiť aj na podnikateľské účely (autoservis, remeslo, menšie hospodárstvo), prípadne na chalupárčenie s vlastným hobby.
Vzhľadom na stav nehnuteľnosti, zaujímavú cenu, možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv, lokalitu do 13 min. autom do najbližšieho mesta, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125649
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:31