RD Vyhne v blízkosti Aquaparku Vodný raj

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Na predaj :
veľký rodinný dom, ktorý momentálne slúži na rodinnú rekreáciu, ale je určený hlavne na trvalý pobyt.
Dom sa nachádza priamo v obci, má výbornú polohu, vzdialený iba kúsok od Aquaparku Vodný raj. Nestojí priamo pri ceste a tak pokoj - ticho - kľud - sú zaručené.
Celková výmera pozemku je 1 287 m² z toho zastavaná plocha je cca 132 m².
Dom bol čiastočne rekonštruovaný. Má plávajúce podlahy, kúpeľňu má s vaňou a bojlerom na teplú vodu, posedenie vonku pred domom + drevený altánok.
Na prízemí je kuchyňa a rodinná izba s krásnym veľkým krbom, na poschodí je spálňa, detská izba a terasa. Dom má plochú strechu, parkovanie na dvore, vínnu pivnicu a hospodárske priestory. Je napojený na verejný vodovod, má nové rozvody elektriny a vykurovanie je teplovzdušnými rozvodmi cez krb a krbovou pecou, ktoré vykúria celý dom.
Dom je napojený na veľmi príjemnú chalúpku, ktorá momentálne slúži na uskladnenie vecí, potrebných pre domácnosť a záhradu a v zimnom období slúži na hranie ping-pongu.
Nový majiteľ si môže obe nnehnuteľnosti prrepojiť, čí mu vznikne nový priestor - napr. veľká kuchyňa a pod.
Dom je stále udržiavaný a vykurovaný a v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, ale aj atrakcia európskeho významu a to Kamenné more.
Vyhne sú vyhľadávanou turistickou oblasťou. Okrem celoročne otvoreného Aquaparku s termálnou vodou je tu niekoľko hotelov či ubytovacích zariadení a pivovar Steiger, ktorý jediný na Slovensku má pivo bez chemikálii.
Nenechajte si ujsť príležitosť získať nehnuteľnosťť v blízkosti Aquaparku Vodný raj a objednajte si obhliadku ešte dnes.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-124-126354
  • Dátum aktualizácie 21.01.2024 20:54
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 21.01.2024 20:54