Prenájom trojizbový byt Košice Západ Terasa Trieda SNP

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom vo vyhľadavanej lokalite trojizbový byt v osobnom vlasníctve na Terase o výmere 68m². Orientácia izieb bytu je severo-vývhod a juho-západ.K dispozícii je nový výťah. K bytu patrí pivnica.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, spálňa s orientaciou na S-V, väčšia izba s orientáciou na J-Z, obývačka s balkónom s orientáciou na J-Z, kuchyňa s orientáciou na J-Z, kúpeľňa a toaleta osobitne.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové vchodové protipožiarné dvere, nové rozvody elektroinštalácie, predpríprava na klimatizačnú jednotku, menené rozvody stúpačiek, vzduchotechnika odvetrávania kuchyne a tiež rekonštruovaná toaleta a kúpeľňa. Tiež sú znížené sadrokartonové stropy v kuchyni, WC, kúpeľni a na chodbe s bodovým LED podsvietením, nové interierové dvere vo farbe bielej borovice, nové laminátové podlahy, v kúpeľni a WC nová keramická dlažba a obklady, vaňa s odsúvateľnou sklenenou zástenou. V kuchyni nová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: el. indukčná varná doska s el. rúrou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor.
BYTOVÝ DOM: Bytový dom je zateplený s novým elektronickým vrátnikom.
VÝHODY: Byt sa nachádza na treťom poschodí z ôsmich. Není to ani prízemie ani podkrovie. Byt je slnečný. Počas horúcich dní v lete viete bývat v priestrannej izbe, ktorá je orientovaná na severovýchov a v zime v samostaných dvoch izbách orienotvaných na juhozápad.
LOKALITA: v blízkosti sa nachádza Spoločenský pavilón, BILLA, pošta, obchodný dom Terasa, OC Optima, reštaurácie a kaviarne, ZŠ a MŠ, basketbalové ihrisko, detské ihrisko, Fitness, zastávka MHD, DP mesta Košice.
Doplnenie nábytku do bytu je možné po dohode s majiteľom.
"Komfortné bývanie v priestrannom byte."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125709
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:02