Predaj trojizbový byt Nitra Diely IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj priestranný 3 - izbový byt v meste Nitra - Diely. Útulný byt s výmerou 78 m² sa nachádza na 5. posch./7. udržiavaného obytného domu s výťahom.
DISPOZÍCIA
- vstupná chodba, kuchyňa, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a samostatnou toaletou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI
- byt prešiel pred rokmi rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené – plastové okná s vnútornými žalúziami, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, obklady v kúpeľni a na toalete, jadro bytu je murované. V jednej z izieb sa nachádza šatníková skriňa rolldor. K bytu prislúchala pôvodne aj loggia, ktorá tvorí po menšej prestavbe súčasť priestoru kuchyne.
Inak je byt v pôvodnom ale slušnom a zachovalom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv nového majiteľa. K bytu prislúcha pivnica.
Bytový dom prešiel v roku 2020 rekonštrukciou, pri ktorej boli zateplené obvodové múry domu spolu so strechou, nové stupačky, vnútorná maľovka domu, nové vstupné vchodové dvere, dlažba vo vestibule, plastové okná na medzi-poschodiach.
Byt je družstevný a je hneď k dispozícii s možnosťou odkúpenia do osobného vlastníctva. Priemerné mesačné náklady na bývanie sa pohybujú do 200 eur/3 osoby.
LOKALITA
- byt sa nachádza v príjemnej lokalite mesta, v blízkosti viacerých potravín, základnej školy, zastávky MHD, parku - detského ihriska. Mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri, prípadne záujmu informujem o možnom postupe financovania tejto nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120735
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:48
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:48