Predaj trojizbový byt Veľké Úľany NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkometrážny trojizbový byt s vlastnou záhradou a priestrannou zastrešenou terasou v novovzniknutej ulici moderného projektu GREEN PARK. Projekt sa nachádza tichej lokalite Ekoosada – Veľké Úľany okres Galanta. Byt sa predáva v štádiu holobyt s možnosťou prikúpenia štandardu. Dokončenie výstavby je naplánované na jar 2023.
Byt sa nachádza na prízemí bytového domu pozostávajúceho zo 4 bytov.
Úžitková plocha bytu – 85,04 m²
Plocha záhrady – 146 m²
Plocha terasy – 13,05 m²
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupného zádveria, skladového priestoru, technickej miestnosti, samostatného WC, kúpeľne so sprchou a vaňou, kuchyne so špajzou, detskej izby, spálne a terasy.
HOLOBYT obsahuje:
plastové vchodové dvere, plastové okná s izolačným 3-sklom, vonkajšie a vnútorné parapety, predpríprava na exteriérové žalúzie, predpríprava na klimatizáciu v obývacej miestnosti, rozvody elektriny (zásuvky, vypínače), vody a odpadu, omietky, maľovka interiéru na bielo, podlahové vykurovanie, terasa bez dlažby, okapový chodník a 2 parkovacie státia pred bytovým domom, terénne úpravy a oplotenie pozemku. Bytový dom je napojený na všetky inžinierske siete – vodovod, elektroinštalácia, kanalizácia.
BYTOVÝ ŠTANDARD za doplatok 6500 € obsahuje:
plastové vchodové dvere, plastové okná s izolačným 3-sklom, vonkajšie a vnútorné parapety, predpríprava na exteriérové žalúzie, predpríprava na klimatizáciu v obývacej miestnosti, rozvody elektriny (zásuvky, vypínače), vody a odpadu, omietky, maľovka interiéru na bielo, podlahové vykurovanie s dotykovými termostatmi, LCD videovrátnik, položenie plávajúcej podlahy, interiérové dvere so zárubňami, dlažby a obklady v kúpeľni vrátane sanity, osadené závesné WC Geberit, sprchový kút + vaňa v kúpelni, umývadlo vo WC, finalizácia elektroinštalácie osadením zásuviek a vypínačov, terasa vrátane dlažby, okapový chodník a 2 parkovacie státia pred bytovým domom, terénne úpravy a oplotenie pozemku. Bytový dom je napojený na všetky inžinierske siete – vodovod, elektroinštalácia, kanalizácia.
LOKALITA:
Ekoosada – časť medzi Veľkými Úľanmi a Jelkou je nová lukratívna zóna určená na výstavbu rodinných domov. Nachádzajú sa tu tenisové kurty, fitness centrum, kaviareň. Občianska vybavenosť obce Veľké Úľany – materská škola, základná škola 1-9, obchody, reštaurácie, kostoly, pošta, banka, obecný úrad, kúpalisko, ihrisko, zdravotné stredisko- obvodný lekár, detský lekár, zubár. Gynekológ, lekáreň, dobré autobusové spojenie do miest.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120645
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:13
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:13