BYTOČ RK Predaj exkluzívna 4podl vila pod Slavínom s výťahom a krásnym výhľadom

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj exkluzívnu 4-podl. vilu vsadenú do rozsiahlych záhrad priamo pod pamätníkom Slavín. Pôvodná vila bola postavená v roku 1930. V roku 1994 bola kompletne zrekonštruovaná zmodernizovaná a celkovo zväčšená o prístavbu štvrtého podlažia. Pri renovácii boli použité materiály vysokej kvality - parkety, mramor, alumíniové fasády, okná a dvere od renomovanej nemeckej firmy. V roku 2003 bola pristavená garáž pre 3 autá a nainštalovaný výťah, ktorý má 4 stanice. Taktiež bola upravená strecha tak, aby sa dala využívať na oddych.Vila sa nachádza iba 10-15 minút chôdze od Hlavnej stanice alebo z centra mesta. Plocha pozemku 900 m2.
Prvé nadzemné (najspodnejšie) podlažie (rozloha 125 m2) tvorí prízemie, ktoré je prepojené so záhradou presklenými dverami. Toto podlažie sa člení na dva bloky:
- miestnosťou pre spoločenské udalosti vybavenou krbom a barom, ktorý je vyhotovený v tradičnom štýle slovenskej vinárenskej oblasti Modra
- priestorom pre voľný čas a oddych so saunou pre 5 až 6 osôb, sprchami a miestnosťou pre oddych
Záhrada je prístupná z oboch blokov domu, je udržiavaná a vytvára dobré podmienky na usporiadanie spoločenských párty, prípadne na oddych.
1. poschodie (rozloha 160 m2) tvorí kompletný bytový, prípadne kancelársky celok. Tri veľké miestnosti prepojené krídlovými dverami s parketovou podlahou. Súčasťou je aj kuchyňa, kúpeľňa a 2 toalety.
Medzi prvým a druhým poschodím sa nachádza viacúčelová miestnosť (rozloha 60 m2), ktorá môže byť využitá napríklad ako prijímacia alebo konferenčná miestnosť. Má dva vchody, jeden priamo zo schodiska, druhý zo záhrady.
2. poschodie (rozloha 160 m2) tvorí hlavný vchod do budovy, ktorý je na úrovni ulice a veľkej garáže (70 m2). Hlavným vchodom sa prechádza k poloelyptickému schodisku, odtiaľ do predsiene prijímacej haly prepojenej s dvomi veľkými presvetlenými miestnosťami. Prijímacia hala s balkónom ponúka nádherný výhľad na Bratislavu. Toto podlažie dopĺňa väčšia kuchyňa, kúpeľňa a 2 toalety. V jednej z miestností je zabudovaný krb v klasicistickom štýle. Podlahy: parkety, resp. keramická dlažba.
3. poschodie (rozloha 220 m2) tvorí predsieň, veľká miestnosť s kompletne presklennou vonkajšou stenou smerom na veľkú terasu z ktorej je nádherný výhľad na Bratislavu a Karpaty. V miestnosti je zabudovaný štýlový krb. Na poschodí sú ďalšie dve izby, obe s presklennou stenou s prístupom na terasu a ešte jedna izba s vlastnou kúpeľňou. Centrálna veľkorysá kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľkou hydromasážnou vaňou. K dispozícií sú na tomto poschodí 2 toalety. Zo vstupnej haly sa vchádza do priestrannej viacúčelovej haly (60 m2), ktorá má dva balkóny. Celé poschodie (220 m2) je možné využiť na reprezentačné účely alebo ako komfortný byt.
Všetky 4 podlažia sú prepojené moderným výťahom, ktorým sa dá dostať až na strechu so zábradlím a zeleňou. Strecha je pochôdzna a vytvára príjemnú atmosféru s krásnym výhľadom na Bratislavu. Na parkovanie je k dispozícii garáž pre tri osobné autá a štyri parkovacie miesta priamo pred vilou.
Svojim štýlom futuristickej avantgardy 30. rokov zaujme vila na prvý pohľad. S úžitkovou plochou 800 m2 (vrátane garáže) rozloženou na štyroch podlažiach predstavuje luxusný objekt vhodný ako sídlo firmy alebo ako veľvyslanecká rezidencia. Vyznačuje sa predovšetkým exkluzívnou polohou v pokojnej a udržiavanej časti mesta neďaleko centra. Budova ponúka celkový komfort od štýlovej spoločenskej miestnosti, cez saunu, panoromatickú terasu, až po udržiavanú záhradu; ideálne prostredie pre obchodné a reprezentatívne účely. Vila je koncepčne stavaná tak, že jej prenájom môže byť rozdelený na 2-3 časti so samostatnými vchodmi.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-128-83660
  • Dátum aktualizácie 07.10.2023 12:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 07.10.2023 12:39