Predaj trojizbový byt Veľké Kapušany LNTolstého ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný trojizbový byt vo Veľkých Kapušanoch okres Michalovce, v pokojnej a tichej lokalite s dostatkom zelene na ulici L.N.Tolstého. Celková plocha je 72,63 m² (byt – 72,63 m², pivnica – 3,84 m², balkón – cca 3 m²), nachádza sa na 6/6 poschodí panelového bytového domu.
DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka so vstupom na balkón, 2 samostatné nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa s WC, vstupná hala.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou navrhnutou bytovým dizajnérom, v rámci ktorej bola vymenená kompletne elektroinštalácia, plastové okná so sieťkami proti hmyzu, vymenené sú podlahy (kombinácia laminát + dlažba), stierky, kuchynská linka na mieru, sanita vysokej kvality v kúpelni s WC (s rozlohou cca. 10m²), bezpečnostné vstupné dvere. Vynikajúca dispozícia bytu a zároveň spoločná chodba pred bytom ponúka dostatok priestoru na vybudovanie vstavaných skríň. Nespornou výhodou bytu je vynikajúce umiestnenie iba par krokov od centra mesta.
Bytový dom je pred rekonštrukciou – rekonštrukcia je majiteľmi bytového domu schválená a podpísaná, rekonštrukcia bude vykonaná podľa aktuálne platných vysokých štandardov, vrátane výmeny výťahu.
LOKALITA: okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, pošta, potraviny, obchody reštaurácie, banky, zastávka MHD je priamo pred bytovým domom, v blízkosti sú detské ihriská.
VÝHODY:
- priestranný trojizbový byt vhodný aj na prenájom,
- skvelá dispozícia bytu
- orientácia na dve svetové strany – na juh sú orientované obývačka s balkónom, kuchyňa a jedna izba na severnú stranu druhá izba,
- tiché prostredie s dostatkom zelene,
- bezproblémové parkovanie, pred bytovým domom je veľké parkovisko
- v dostupnosti kompletná občianska vybavenosť.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120924
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:44