Predaj trojizbový byt Svätý Anton

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný trojizbový byt v tichej lokalite v malebnej obci Svätý Anton, vzdialenej od historického mesta Banská Štiavnica 4km.
DISPOZÍCIA
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá sa rozvetvuje na dve strany. Vo východnej časti sa nachádza pracovňa (detská izba) a spálňa. Na chodbe je samostatná kúpeľňa a WC. V južnej časti nájdeme kuchyňu s jedálenským stolom a priestrannú obývačku s loggiou, z ktorej je výhľad na okolitú prírodu, obec a bájny vrch Sitno v pozadí. K bytu prislúcha pivnica a úložný priestor pod strešnou časťou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vymenené plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, nová kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatná toaleta, drevená podlaha v obývačke, stierky, v pracovni plávajúca podlaha v ostatných častiach pvc. Kúrenie je zabezpečené samostatne prostredníctvom plynového kotla, ktorý je umiestnený v kuchyni, takže sledovanie nákladov máte plne pod kontrolou. V spálni a kúpeľni je nový radiátor, v ostatných izbách pôvodné radiátory. Voda obecná, parkovanie bezproblémové s výborným prístupom. V obci je základná občianska vybavenosť, vzdialenosť zástavky cca 400m, obchodu 600m, obecný úrad a škola cca 900m.
BYTOVÝ DOM:
Je okálového typu s novou fasádou z východnej strany zateplený. Spoločné priestory sú čisté a udržiavané s vymenenými plastovými oknami.
VÝHODY:
- nízke mesačné náklady;
- ihneď voľný;
- bez tiarch;
- tichá lokalita;
- výborný prístup;
- nie sú nutné ďalšie investície;
- bezproblémové parkovanie;
- dobrí susedia;
- obec je veľmi zaujímavá, vyhľadávaná s kaštieľom a pekným okolím, ktoré poskytuje možnosť rekreácie, turistiky, hubárčenia,...
MESAČNÉ NÁKLADY:
Celkové náklady do 150 eur/mesiac (100eur elektrika + plyn, voda 7eur, byt spoločenstvo 26eur), všetko však závisí od spotreby uvedených energií.
LOKALITA:
Tichá lokalita vo výnimočne malebnej vyhľadávanej obci, vzdialenej 4km od historického mesta Banská Štiavnica.
NÁZOR MAKLÉRA:
Nízke mesačné náklady, vhodné dispozičné riešenie a celkovo príjemný dojem z danej nehnuteľnosti, ihneď voľná bez tiarch."Bývanie v malebnej obci v tichej lokalite, neďaleko Banskej Štiavnice."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125598
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:06
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:06