Predaj trojizbový byt Nové Zámky ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj priestranný, slnečný 3-izbový byt s balkónom v Nových Zámkoch. Byt s obytnou plochou cca 71 m² sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 1/3 poschodí.
DISPOZÍCIA – vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, 3 samostatné obývacie miestnosti, z toho jedna s výstupom na balkón, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta, väčšia komora a špajza.
Byt prešiel v lete roku 2017 kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli menené – plastové okná, kuchynská linka na mieru do tvaru písmena L, dlažba v kuchyni, obklad a dlažba v kúpeľni a toalete, nová sanita v kúpeľni a toalete, vstupné bezpečnostné dvere, zrekonštruované krásne drevené parkety v obývacích izbách, interiérové dvere, elektroinštalácia, vodoinštalácia.
Bytový dom bol v priebehu roka 2018 zateplený polystyrénom s novou fasádou a vchodové plastové dvere. Stupačky boli menené v rámci celého bytového domu pred rokom 2017.
K bytu prislúcha samostatný úložný priestor vo vstupnej časti bytového domu.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa.
LOKALITA - bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite, okolie je udržiavané, vchod je čistý s bezproblémovými susedmi. V blízkosti sa nachádza autobusová a železničná stanica a kompletná občianska vybavenosť.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť ako aj parkovanie priamo pred bytovým domom.
Na vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120829
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:09