Predaj trojizbový byt Námestovo sídlisko Brehy ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj moderný trojizbový byt,v osobnom vlastníctve, 61 m², v tichej lokalite mesta Námestovo na sídlisku Brehy. Byt je slnečný a priestranný a nachádza sa na 10 poschodí v dvanásťposchodovom panelovom bytovom dome. Orientovaný je na východ a sever. Byt je teplý a svetlý a je z neho krásny výhľad na okolité hory, prírodu a okolie.
DISPOZÍCIA:
Vstupom do bytu je priestranná chodba. Z chodby sa naľavo nachádza spálňa, izba, ktorá v súčasnosti slúži ako pracovňa a kuchyňa, ktorá je na mieru. Z kuchyne je vchod na zasklenú loggiu (2,8m²) . V kúpelni, do ktorej je vstup z chodby sa nachádza vaňa a umývadlo so skrinkou. Toaleta je samostane a je umiestnená vedľa kúpelne. Z chodby doprava sa nachádza obývacia izba, ktorá je vybavená vstavanými zasúvateľnými skriňami a veľkým vstavaným akváriom.
STAV BYTU:
Byt bol zrekonštruovaný a je vo veľmi dobrom udržiavanom stave bez nutnosti ďalších investícií do opráv. Zrekonštruované bolo jadro, nové rozvody elektriky, vody, omietky, strop bytu bol znížený. V celom byte je plávajúca laminátová podlaha. V kúpeľni a toalete je dlažba.
V byte boli takisto vymenené plastové okná so žalúziami a oblôžkové zárubne.
Namieru robené akvárium, je vkusne zapracované do nábytku obývačky a predáva sa spolu s bytom.
Byt sa predáva so zariadením, tak ako je na fotografiách ( vstavanými skriňami v obývačke a v spálni, taktiež kuchyňa vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná doska, rúra na pečenie, práčka). Ostatné časti vybavenia bytu môžu zostať po dohode s majiteľom.
Kúrenie je centrálne - zabezpečené ústredným kúrením. K bytu prislúcha menšia pivnica (1,5m²) a úložný priestor na chodbe ca. 2m² ( po dohode so správcom bytov) . Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.
V byte sa okrem rybyčiek v akváriu nechovajú žiadne zvieratá. V byte sa nefajčilo.
BYTOVÝ DOM:
Budova má plastové okná a elektrický vrátnik. V spoločných priestoroch je k dispozícii kočíkáreň a sušiareň slúžiaca napríklad na odkladanie bicyklov. Bytový dom je zateplený.
Súčasťou bytového domu je výťah. Nízke prevádzkové náklady ca. 150€ mesačne.
POPIS LOKALITY:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody,cyklotrasa, detské ihrisko, workoutová zóna, potraviny. Zastávky autobusu ca. 200m.
VÝHODY:
Zateplený bytový dom, možnosť parkovania v blízkostí , dobrá občianská vybavenosť, zariadený bez nutnosti investícií do opráv.
Extra:
Okrem krásneho výhľadu ste za pár minút v nádhernéj prírode Oravy a to peši, či na bicykli. Oravská Priehrada pre milovníkov rybárčenia, kúpania a iných vodných aktivít je tiež tak blízko, že nepotrebujete auto.Samozrejme pre milovníkov oddychu sú v tomto meste reštaurácie,kaviarničky a detské ihriská...Toto všetko vrátane úplnej občianskej vybavenosti na Vás čaká, v prípade,že sa rozhodnete bývať v tomto byte v Námestove.
"Moderný byt 61m2 v Námestove, na sídlisku Brehy, s akváriom na mieru v obývačke"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121892
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:03