Predaj trojizbový byt Levice 2 izby + kuchyňa spojená s obývacou časťou

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi príjemný, útulný a dispozične upravený 3 izbový byt na začiatku sídliska Rybníky V. v Leviciach.
Celková rozloha tohto bytu je 61,39 m² (+ lodžia orientačne 3,5 m²) a nachádza sa v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome.
DISPOZÍCIA BYTU:
veľká vstupná chodba, 1 priestranná priechodná obývacia izba, 1 nepriechodná spálňa s hlbokou lodžiou, kuchyňa spojená s obývacou/jedálenskou časťou, veľká samostatná kúpeľna, toaleta.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
byt prešiel pred niekoľkými rokmi rekonštrukciou, vrámci ktorej bola zmenená dispozícia otvorením jednej spálne a prepojením s kuchynským kútom, boli vymenené plastové okná a dvere, vymenené boli 2 drevené interiérové dvere so zárubňami, v obytných miestnostiach laminátové podlahy, v kuchynskej časti a chodbe dlažba.
Byt bol vystierkovaný, aktuálne dostal novú maľovku. Kuchynská linka je zachovalá vrátane spotrebičov (elektrická rúra, plynová varná doska, digestor). Spálňa bola vizuálne presvetlená a otvorená osadením francúzskeho okna a presklenia celej steny vedúcej na lodžiu, poskytuje tak krásny výhľad do zelene pri bytovom dome. Aktuálne na fasáde bytového domu prebieha rekonštrukcia krytia lodžií.
Bezpečnosť v byte zaisťujú bezpečnostné dvere.
Jadro bytu je pôvodné, no zachovalé, rozvody elektriny menené neboli.
Byt sa predáva čiastočne zariadený tak, ako je zobrazené na fotkách, v prípade záujmu je možné ho kompletne vypratať. Súčasťou bytu zostáva kuchynská linka.
Mesačné náklady na bývanie v byte predstavali celkom 250 eur (nájom, elektrina, plyn) pri obývaní štyrmi dospelými osobami.
K bytu prislúcha pivnica a možnosť využívať spoločné priestory kočikárne.
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, fasáda bola zateplená a obnovená s novou maľovkou, vymenené boli rozvody vody a plynu, vchod do bytového domu je na čip.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, bez tiarch, a pre predaj je okamžite voľná.
LOKALITA:
okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, predajne potravín, pohostinstvá, zastávka MHD, vlaková a železničná stanica, športoviská a ihriská. Neďaleko aj poliklinika.
Centrum mesta je vzdialené 15-20 min. pešou chôdzou od bytového domu.
VÝHODY:
- cena bytu porovnateľná s menšími 2 izbovými bytmi
- dispozícia bytu povoľuje kuchynskú časť opäť oddeliť a získať 3 samostatné obytné miestnosti
- slušný, čistý a okamžite obývateľný byt s možnosťou úpravy podľa vlastných predstáv
- výborná orientácia bytu umožňuje zachovať v byte príjemnú klímu aj počas horúcich letných dní
- poloha bytu v bytovom dome zabezpečí šetrenie na energiách (nie je ani spodný, ani vrchný)
- bezproblémoví susedia
- moderné sídlisko s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí
V prípade vážneho a seriózneho záujmu dohoda na cene istá.
Vzhľadom na cenu nehnuteľnosti , jej stav, možnosť okamžitého bývania ale aj postupných úprav podľa vlastnej fantázie, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Ak vás táto ponuka zaujala, ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať."Príjemný útulný byt s priestrannou lodžiou "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125087
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:38