Predaj trojizbový byt Košice Západ Terasa Luník IV Šafáriková ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt vo vyhľadavanej lokalite na Terase. Byt je o výmere 64m². Orientácia bytu je na západ a východ. K bytu patrí kumbal. Byt je na šietom podlaží zo siedmich.
DISPOZÍCIA: kuchyňa spojená s priestrannou obývacou izbou s výstupom na loggiu, dve samostatné izby: spálňa a detská izba, kúpeľňa s toaletou, vstupná chodba, loggia a kumbál.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte boli odstránené pôvodné priečky a bola zmenená predispozícia bytu. Byt má protipožiarné bezpečnostné dvere, nové plastové okná, nové radiátory, novú elektroinštaláciu, nové vodovodné a plynové rozvody a taktiež boli menené stúpačky. V predsieni, v kuchyni a v obývačke sú drevené podlahy, v detskej izbe a v spálni sú laminátové podlahy.
Kúpeľňa: obklady, dlažba a nová sanita, v celom byte sú sádrové omietky, kúpeľňa je vymaľovaná vode odolnou farbou.
Praktická kuchynská linka na mieru ma zabudované spotrebiče: plynová varná doska, digestor, kombinovaná elektrická rúra s mikrovlnkou, umývačka riadu, granitový drez). Predsieň, spálňa a detská izba sú vybavené priestrannými vstavanými skriňami.
BYTOVÝ DOM: prešiel izolačným zateplením, výmenou brány a balkónov, vymenením výťahu a okien v spoločných priestorov. K dispozícii je spoločná kočikáreň.
VÝHODY: V horúcich letných dňoch je možné sa schladiť klimatizáciou, ktorou je možné aj kúriť. Byt sa nachádza v tichom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou.
LOKALITA: výbornú dostupnosť pešo k OC Galeria, OC Erika, Steel arene, Cassovaru, Spoločenskému pavilónu, či pohotovosti Toryská s non-stop lekárňou.
Byt sa nachádza v tichom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou ako škôlky, školy, MHD, električky, kostol, pošta, športové centrá, obchody, kaviarne, pizzerie.
NÁZOR MAKLÉRA: Byt je vhodný pre mladé rodiny, ktoré ocenia množstvo športových aktivít a možností pre dobrý rozvoj a rast pre svoje deti. Rovnako je vhodný aj pre ľudí v strednom a v staršom veku na oddych a užitie si nádherného výhľadu a pokoja, ktorá táto lokalita ponúka. Dohoda na cene je možná."Moderné bývanie s nádherným výhľadom."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124709
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:26
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:26