Predaj trojizbový byt Handlová EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve 76 m², na Okružnej ulici v Handlovej - Morovnianske sídlisko.
DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z chodby v tvare L, šatníka, obývačky s lodžiou, spálňou s lodžiou, detskou izbou s lodžiou, kuchyňou s lodžiou, pivnica nachádzajúca sa na prízemí bytového domu, plus podiel na spoločných častiach a zariadeniach bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2017. Plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy bez prahov vo všetkých miestnostiach okrem kúpeľne, kde je keramická dlažba, znižované stropy s bodovými svetlami vo všetkých miestnostiach, šúchané omietky, interiérové dvere s oblôžkami, nové radiátory, v spálni vstavaná skriňa. V celom byte sú nové rozvody elektriny a odpadov. V kúpeľni je samostatné miesto pre pračku so sušičkou, sprchovací kút, umývadlo s kúpeľňovou skrinkou, WC a bidet. V kuchyni je pekná kuchynská linka s elektrickou rúrou, digestorom, umývačkou riadu. V dome sú zavedené optické káble na TV a internet.
BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza na na najvyššom poschodí bytového domu s krásnym výhľadom na sever a západ. V dome sú dva nákladné výťahy plus bezbariérový prístup.
VÝHODY: Parkovanie bezproblémové neďaleko bytového domu. K dispozícii kompletná občianska vybavenosť.
POZNÁMKA: Byt je k predaju ihneď k dispozícii od 1.12.2023
"Krásny bytík pre mladú rodinu s deťmi."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125590
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:09