Predaj trojizbový byt Bratislava Petržalka Lúky Fialova Slnečnice NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj moderný 3-izbový apartmánový byt s terasou a trávnatou predzáhradkou ( ďalej len byt), ktorý sa nachádza vo vyhľadávanom rezidenčnom projekte Slnečnice - Viladomy na Fialovej ulici. Byt bol kolaudovaný v roku 2020. Nemá nad sebou a tiež z ľavej strany suseda, čo navodzuje väčší pocit súkromia. Byt disponuje výbornou dispozíciou a má veľmi prakticky využitý priestor celého interiéru a úložných priestorov. Úžitková plocha bytu je 107 m² – z toho obytná plocha je 65 m² a predzáhradka s terasou 42 m². Nachádza sa na prízemí 5 podlažného bytového domu s výťahom. Orientovaný je na východ. Byt sa predáva po dohode plne zariadený so vstavanou kuchynskou linkou a spotrebičmi.
K bytu je možné dokúpiť buď vonkajšie státie za 15.000,- EUR alebo vnútorné parkovacie za 20.000,- EUR.
DISPOZÍCIA BYTU:
Pri vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere nás čaká priestranná chodba. Z chodby sa vstupuje do samostatného WC, potom do kúpeľne s vaňou, spálne s východom na terasu, detskej izby s východom na terasu a do priestrannej obývačky, ktorá je spojená s jedálňou a kuchyňou a za ňou je tiež východ na terasu a do predzáhradky.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
V celom byte sú plávajúce laminátové podlahy, okrem kúpeľne a WC kde je dlažba. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom, práčkou a sušičkou Bosch. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi - BOSCH, Whirlpool. Jedálenská časť je spojená s obývačkou. V byte sú tiež vstavané skrine a na oknách exteriérové žalúzie v každej izbe, sieťky proti hmyzu a klimatizácia. Vonku sa nachádza predzáhradka s kobercovým trávnikom, automatickou závlahou. Na drevenú terasu je prístup zo všetkých izieb. Mesačné náklady na 2 osoby sú cca 150 €.
BYTOVÝ DOM A LOKALITA:
Slnečnice ako štvrť v sebe kombinujú všetky výhody urbanizovaného bývania s množstvom zelene a otvoreného priestranstva. V roku 2013 boli ocenené Architektonickou cenou ARCH. V blízkej budúcnosti je naplánovaná výstavba električkovej trate z centra mesta až do Slnečníc ako aj základná škola a nový projekt Slnečnice nad mestom. Nachádzajú sa tu tiež škôlky a jasle. Je to vyhľadávaná tichá a bezpečná lokalita vhodná pre rodiny s deťmi, ktorým ponúka detské ihriská ako aj multifunkčné ihriská pre dospelých. Bývanie tu je ideálne pre každého, kto chce mať nablízku úplne všetko – hrádzu s možnosťou športu, lesy, jazerá, obchody a služby.
VÝHODY:
- v skvelej lokalite
- vhodný aj na prenájom
- rýchla dostupnosť autom na diaľnicu D4 a D2
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124460
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:38