Predaj trojizbový byt Bratislava Petržalka Andrusovova IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný trojizbový byt s vynikajúcou a obľúbenou dispozícou v Bratislave, vo vyhľadávanej lokalite s dostatkom zelene na Andrusovovej ulici. Celková plocha bytu je 69,35 m² (byt – 64,37 m², pivnica – 1,37 m², lodžia – 3,61 m²), nachádza sa na 3/12 poschodí panelového bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU: 3 samostatné nepriechodné izby, samostatná kuchyňa s východom na lodžiu, priestranná hala, kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt je v pôvodnom stave, čo je nespornou výhodou, pretože noví majitelia si môžu nehnuteľnosť zrekonštruovať podľa vlastných predstáv tak, aby dokonale využili celý jej potenciál aj s prípadnou zmenou dispozície podľa priložených vizualizácií.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný - zateplenie, nová fasáda, nová strecha, nové výťahy, vymenené stúpačky, zrenovované spoločné priestory, celý dom je chránený kamerovým systémom.
Spoluvlastnícky podiel na pozemku je vysporiadaný.
MESAČNÉ NÁKLADY: 200 € / 2 osoby, cca 25 € elektrina a 5 € plyn
LOKALITA: mestská časť Petržalka patrí medzi obľúbené a v posledných rokoch často vyhľadávané lokality Bratislavy a to vďaka kompletnej občianskej vybavenosti, ale predovšetkým vďaka množstvo zelene, parkov, lesíkov či iných oddychových zón. Priamo pri bytovom dome sa nachádza základná škola, detské ihrisko. V pešej dostupnosti do 10 minút sa nachádzajú materské školy, zdravotné stredisko, supermarket LIDL a Kaufland, bowlingové centrum, Petržalská plaváreň, pošta, reštaurácie a kaviarne a mnoho ďalších obchodov a služieb. Pohodlná a rýchla je aj doprava do centra mesta a na diaľničný obchvat či už prostredníctvom MHD alebo autom. Každý milovník prírody a športu ocení blízkosť jazera Veľký Draždiak, ktorý láka na letné kúpanie, vodné športy, romantické prechádzky, či posedenie v reštauráciach s výhľadom na jazero. A samozrejme, nesmieme zabúdať ani na neďalekú „hrádzu“ či chodník popri Chorvátskom ramene určenú cyklistom či in-line korčuliarom.
VÝHODY:
- priestranný a slnečný trojizbový byt v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa,
- orientácia na dve svetové strany: obývačka, jedna izba a kuchyňa orientované na juh, jedna izba orientovaná na východ,
- vynikajúca občianska vybavenosť vhodná nielen pre mladých aktívnych ľudí, ale aj pre rodiny s deťmi,
- množstvo zelene a priestor na voľnočasové aktivity,
- bezproblémové parkovanie."Vytvorte si svoj vlastný domov v lokalite s dostatkom zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124699
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:19
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:19