Predaj trojizbový byt Bratislava Dúbravka Janka Alexyho EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt v mestskej časti Bratislava IV. – Dúbravka, ulica Janka Alexyho. Rozloha bytu je 76,11 m² z toho lodžia s rozlohou 4,92 m² a pivnica 2,52 m². Byt sa nachádza na 4. poschodí z 11. Byt je situovaný v pokojnej časti Dúbravky v bytovom dome, ktorý je kompletne zateplený. Pozostáva z týchto obytných miestností - veľkej predsiene, troch miestností, kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt je orientovaný na dve svetové strany - na sever a východ. Tiež je tu zriadený optický internetový rozvod. V okolí bytu je dostatok parkovacích miest.
DISPOZÍCIA BYTU:
Pri vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere nás čaká priestranná chodba. Z chodby sa vstupuje do kúpeľne s vaňou a samostatného WC, dvoch nepriechodných izieb, ďalej do kuchyne s jedálňou spojenej s priestrannou obývačkou. Z obývačky je východ na zasklenú lodžiu. Z lodžie je krásny výhľad na okolité lesy a Kamzík. K bytu prislúcha pivničná kobka. K bytu je možnosť prenajať si parkovacie miesto pri bytovom dome alebo možnosť voľného parkovania.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
V celom byte sú plávajúce laminátové podlahy, okrem kúpeľne, WC, predsiene kde je dlažba. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom. Byt má pôvodné drevené okná. Kúrenie je ústredné - radiátory s meračmi tepla. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička a umývačka).
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je z panelu a bol daný do užívania v roku 1988. Vchod aj východ z bytového domu je na čip. Dom disponuje dvoma výťahmi, osobným a nákladným, ktoré boli menené tento rok. Bytový dom je kompletne zateplený aj so strechou. Vymenené sú rozvody vody, plynu a stúpačky. Spoločné priestory v dome, vrátane kočíkarne sú udržiavané.
LOKALITA:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej, pokojnej a príjemnej lokalite. Okolie je plné zelene. Táto časť je ako stvorená pre rodiny s deťmi. Blízke okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádza anglická a slovenská materská aj základná škola, základná umelecká škola, bilingválne gymnázium, park, potraviny, ihriská, zdravotné stredisko. Lokalita má vynikajúce dopravné napojenie na verejnú dopravu (autobusy, električky, vlak).
VÝHODY:
- v skvelej lokalite
- vhodný aj na prenájom
- veľké parkovisko vedľa domu
- rýchla dostupnosť autom na diaľnicu
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika, vyhliadka na Devínskej Kobyle
"Dobré bývanie na skvelej adrese."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124641
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:06
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:06