Predaj štvorizbový byt s loggiou Cífer + garáž + záhrada

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný štvorizbový byt s loggiou v obci Cífer. Byt na 3/4 poschodí, rozloha bytu 87m² + loggia + pivnica + spoločná kočikáreň. Byt sa predáva zariadený.
K bytu patrí podiel na súkromných pozemkoch (5.429m²) v okolí bytového domu, záhrada s murovanou pivnicou a altánkom. Na záhrade rodiace jablone. K bytu patrí aj garáž so zabudovanou elektrikou.
DISPOZÍCIA: chodba s bezpečnostnými vchodovými dverami, kúpeľňa, samostatné WC, 3x spálňa, obývačka s východom na loggiou, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, dlažba, interiérové dvere, sprchovací kút, 2x umývadlo, WC, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, nábytok. Bytový dom bol v roku 2012 rekonštruovaný ako zateplenie, rekonštrukcia strechy, plastové okná na schodisku a v pivničných priestoroch, plastové vchodové dvere.
LOKALITA: ponúka pokoj, zeleň, rýchle napojenie na diaľnicu a výbornú občiansku vybavenosť ako pošta, železničná stanica, školy, zubár, lekáreň, obchody, čerpacie stanice, kúpalisko, kaštieľ s parkom, multifunkčná športová hala, futbalový štadión, ihriská a reštaurácie.
VÝHODY:
- okamžite obývateľný byt bez nutnosti ďalšich investícií,
- bezproblémové parkovanie pred bytovým domom,
- tichá lokalita s vynikajúca občianska vybavenosť,
- vlastná záhrada s altánkom,
- cena bez garáže 174.000€

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121781
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:13
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:13