Predaj štvorizbový byt Bratislava Dúbravka Nemčíkova

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj priestranný, krásne presvetlený 4 izbový byt v Bratislave, mestská časť Dúbravka, na Nemčíkovej ulici.
Celková plocha bytu je 77,02 m² vrátane pivničnej kobky, plus priestranná lodžia. Byt sa nachádza sa na najvyššom 4./4 poschodí bytového domu bez výťahu, skolaudovaného roku 1972. Bytový dom je zateplený (nová fasáda bola robená asi pred rokom), má zrekonštruovanú strechu, vymenené stúpacie rozvody a krásne zrekonštruované lodžie s novým zábradlím. K dispozícii je aj spoločný odkladací priestor v suteréne bytového domu- bicykláreň.
Súčasťou ceny je aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
-----
DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná predsieň, kúpeľňa samostatné wc, obývacia izba, tri nepriechodné spálne, kuchyňa, lodžia prístupná z kuchyne, obývačky. Obývacia izba je priechodná, vchádza sa z nej do dvoch spální, do kuchyne a na lodžiu. Pivničná kobka sa nachádza v suteréne bytového domu. Byt je príjemný, presvetlený, teplý. Orientovaný je na juhozápadnú stranu do vnútrobloku jedna spálňa je orientovaná na juhovýchod.
Dispozícia je veľmi praktická v byte je maximálne využitá podlahová plocha bez nevyužitých chodieb. Samostatné spálne poskytujú dostatok súkromia pre jednotlivých členov rodiny.
-----
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt v roku 2022 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, kde sa nanovo ťahali sieťové rozvody do každej izby, rozvody elektriny, vody a plynová prípojka. Nová poistná skrinka, do kuchyne príprava na indukciu. V rámci dispozície sa vybúrala priečka, čím vznikla priestranná obývacia izba. V byte sú nové interiérové dvere, nové podlahy (drevené parkety keramická dlažba), zrekonštruovaná kúpeľňa, WC. Okná sú plastové s externými žalúziami. Byt sa predáva bez zariadenia (v byte nezostáva ani kuchynská linka).
LOKALITA: Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza nákupné stredisko, potraviny , reštaurácie, základná/stredná škola, zdravotné zariadenie. Výhodou pre prepravu je aj dostupnosť blízkej zastávky MHD a električiek Záluhy. Pre milovníkov športu sa v blízkosti nachádza viacero športových a rekreačných stredísk.
"Skvelé bývanie s najvyšším komfortom"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120526
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:55
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:55