Predaj rodinný dom Vysoká pri Morave IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi peknú slnečnú (V-Z) samostatne stojacu nehnuteľnosť - rodinný dom so záhradnou chatkou (cca 80.roky) na Záhorí, vo vyhľadávanej obci Vysoká pri Morave (BA 30 km, MA 18 km, Rakúsko 10 km). Je po dôslednej kompletnej rekonštrukcii (2012), ZP - cca 142m², OP - cca 198m², postavená na veľkom vkusne upravenom a starostlivo udržiavanom oplotenom rovinatom pozemku s výmerou 940 m², ktorý je v prednej časti riešený ako oddychový priestor plný zelene a vzadu je situovaná užitková záhrada s bohatou výsadbou ovocných stromov. Príslušenstvo tvorí samostatná garáž, dve zastrešené terasy, letná kuchyňa a hospodárske prístrešky - sklady.
Materiál - tehla/kváder, stropy - keramické (miako), základy - bet. doska s izoláciou, elektrika - meď, zateplený, nepodpivničený, strecha - rovná - ypa, klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech, podlahy - dlažba/betón/gumolit, okná - plastové, vstupné dvere - plastové. Kúrenie a ohrev vody - 2x plynový kotol + el. bojler, pripojenie na všetky siete - elektriku 230V/400V, plyn, verejný vodovod a čističku + 2x kopaná studňa (cca 5m), je možnosť dobudovať krb. Dom je prepojený so záhradnou chatkou, disponujeme dvoma vstupmi.
Pri poslednej rekonštrukcii v roku 2022 sa riešila nová strešná krytina a vonkajší plyn. rozvod. Udržiavacie práce sa realizujú priebežne.
Dispozičné riešenie je veľmi dobré a praktické, nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodbičky, z ktorej prejdeme rovno do peknej obývacej izby a z nej do veľkej spálne. Vpravo vstúpime do útulnej kuchyne s jedálenským kútom, z nej vpravo do šikovnej kúpeľne so sprchovacím kútom + samostatné WC a vľavo je vstup na poschodie, kde sa nachádzajú dve veľké svetlé samostatné izby a menší pracovný kútik. Všetky miestnosti sú priestranné a príjemne vzdušné. Druhý vstup je z veľkej terasy do šikovnej kuchyne s jedálenským kútom a s otvoreným schodiskom na poschodie, za ňou je situovaná priestranná komora/sklad, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC. V prípade potreby sa dá nehnuteľnosť využívať ako dve bytové jednotky (máme dva merače plynu a elektriky a tiež dva plynové kotle), či dispozične inak upraviť podľa svojich vlastných potrieb a predstáv.
Nehnuteľnosť s pokojnou vidieckou atmosférou pôsobí veľmi príjemne a útulne, domácky . Nachádza sa v peknej upravenej tichej ulici s využitím na plnohodnotné trvalé bývanie, či len ako víkendový domček s dostatkom pokoja a súkromia. Je vhodný pre rodinku, ale aj na dvojgeneračné bývanie so zachovaním súkromia, alebo aj len ako investícia - na prenájom. Parkovanie na upravenom dvore aj na ulici je bez problémov.
V obci je kompletná občianska vybavenosť - plnoorganizovaná ZŠ, MŠ, obchody, služby, lekári, výborná dostupnosť so BA i do MA. V blízkosti sa nachádzajú jazerá, ktoré sú vhodné aj na rybolov, pekná okolitá príroda ponúka prechádzky, cykloturistiku (cyklotrasy), hubárčenie ... alebo len tak oddych. Dom je kúpou ihneď voľný, je funkčný k okamžitému využitiu, predáva sa aj so zariadením. DOHODA O CENE JE MOŽNÁ. Výborná ponuka + lokalita + cena = maklér odporúča.
"Vysnívané bývanie v pokojnej lokalite s veľkou záhradou s výbornou dostupnosťou"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125449
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:57