Predaj rodinný dom Východná IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Bývať,chalupárčiť alebo podnikať ?- tento dom Vám to všetko môže ponúknuť,rozhodnutie je na Vás ako ho pretvoríte.
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Východná ktorá sa nachádza takmer v srdci Liptova. Dom je v pôvodnom stave,rozdelený je na dve časti -2 samostatné bytové jednotky so samostatnými vchodmi.
Predná časť je dvojpodlažná a pozostáva z troch izieb najväčšia je obývačka s výhľadom do ulice ,kuchyne a kúpelne s toaletou. Schodmi sa dostaneme do podkrovia kde je jedna veľká obytná izba.
Zadná časť domu je jedno podlažná s možnosťou zobytniť veľké podkrovie.Dispozične pozostáva z kuchyne ,dvoch obytných izieb,kúpelne a toalety.
Dvor uzatvára a vytvára súkromie hospodárska budova pred ktorým je altánok stvorený večerné posedenie alebo umiestnenie vírivky.
Za hospodárskou budovou pozemok pokračuje dlhou záhradou ktorá je prístupná aj z druhej strany - po asfaltovej ceste.
Dom je napojený na kanalizáciu,elektriku,vodu.
Obec poskytuje kľudné bývanie s absolútnym kontaktom s príprodou ,s rýchlou dostupnosťou do Jasnej alebo na Štrbské pleso vďaka rýchlemu napojeniu na dialnicu D1.Je výborne občiansky vybavená.Nachádza sa v nej materská,základná škola,lekár,lekáreň,potraviny aj tiež známa konaním sa najväčším folklórneho festivalu na Slovensku
Majiteľ ponúka v cene aj materiál pripravený na rekonštrukciu prednej časti domu -krytina,drevo,izolácia,rozvody kúrenia a vody, nová kuchynská linka. Materiál je uložený v dome.
"Bývať, chalupárčiť alebo podnikať ?"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120751
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:43
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:43