Predaj rodinný dom Veľké Úľany NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu moderného štvorizbového rodinného domu vo Veľkých Úľanoch v novovybudovanej časti Ekoosada. Rodinný dom sa predáva zariadený. Kolaudácia rodinného domu prebehla v roku 2022. Energetický certifikát domu je A0.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Novostavba rodinného domu, rovinatý pozemok: 400m², zastavaná plocha 105m², terasa 25m²,
DISPOZIČNE RIEŠENIE :
vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a východom na terasu, tri samostatné izby (spálňa je vybavená šatníkom), technická miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a toaletou, veľká zastrešená terasa
Kvalitná murovaná stavba v radovej zástavbe rodinných domov tehlovej konštrukcie. Na pozemku sa nachádzajú IS: voda, elektrina, kanalizácia + optika. Podlahové elektrické kúrenie s termostatmi v každej miestnosti.
V cene rodinného domu je nová sanita, podlahy, zárubne, dvere, kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, sedacia súprava. Pozemkové úpravy: parkovacie miesta pred domom, terasa vybavená kuchynskou linkou, oplotenie bariérovým plotom, vysadený trávnik so závlahovým systémom a okrasnými kríkmi. Na pozemku je zrealizovaná vlastná studňa.
VÝHODY:
Kvalitná poctivo vymurovaná novostavba, energetický certifikát A0, výborný pôdorys, slnečný pozemok, tiché prostredie Ekoosady, obec Veľké Úľany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a príjemné prostredie ideálne na bývanie pre rodiny s deťmi.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125446
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:48
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:48