Predaj rodinný dom Veľké Leváre IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

S poverením majiteľa Vám ponúkame na predaj pekný, štvorizbový, veľký rodinný dom, jednopodlažný s manzardkou, čiastočne podpivničený v tichej ulici blízko centra obce Veľké Leváre. Dom je postavený z kvádrov a tehál (stavebné povolenie vydané v roku 1974), kolaudácia v roku 1977. Zastavaná plocha domu je 117 m². Je napojený na inžinierske siete – elektrika (meď), plyn, obecný vodovod (kanalizácia sa momentálne v obci buduje).
Orientácia domu – JV, Z.
K domu prislúcha ďalšia menšia murovaná stavba - bytová jednotka so samostatným vchodom, obývačkou spojenou s kuchyňou, spálňou a kúpeľňou s WC, postavená v roku 1973, napojená na IS. Zastavaná plocha je 40 m². Nachádza sa v zadnej časti pozemku. Je zapísaná na LV. Táto nehnuteľnosť môže slúžiť ako ubytovanie pre starých rodičov, hostí alebo ako dočasné bývanie počas rekonštrukcie druhého domu.
DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná veranda
- chodba so schodiskom
- kúpeľňa s vaňou
- samostatné WC
- menšia kuchyňa + špajza
- obývačka
- veľká spálňa
- detská izba
- jedna izba v podkroví
- povala (po rekonštrukcii vzniknú ďalšie dve izby)
- dve miestnosti v pivnici (vstup zvnútra aj zvonku)
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Rodinný dom je v pôvodnom, no dobrom technickom stave. Je ihneď obývateľný, udržiavaný, suchý, bez závažných statických trhlín. Konštrukcie – stropy drevené, trámové (v pivnici ŽB); betónové zvislé konštrukcie v suteréne. Omietky sú vápenné, podlahy betónové + PVC a dlažba. Pôvodné drevené okná a dvere. Dom je bez zateplenia, fasáda – brizolit. Strecha je pôvodná - drevený väznicový krov + eternitová krytina. Vykurovanie lokálne - plyn (gamatky), ohrev vody – el. bojler, odpad zatiaľ riešený žumpou.
Nehnuteľnosť leží na rovinatom, oplotenom, udržiavanom pozemku vo výmere 553 m².
VÝHODY:
- dobrý stav
- veľkosť
- výborná tichá lokalita
- rekonštrukcia podľa vlastných predstáv
- dve bytové jednotky
Dohoda na cene možná pri serióznom jednaní.
MESAČNÉ NÁKLADY: cca 250,- Eur (4 osoby)
VIZUALIZÁCIA:
Pre lepšiu predstavu som vytvorila vizualizáciu, pričom som zachovala základné konštrukčné prvky domu. Upravila som čiastočne dispozíciu a zariadenie som zvolila podľa svojho vkusu. Samozrejme pri vážnom záujme viem prispôsobiť vizualizáciu podľa predstáv klienta.
LOKALITA:
Obec Veľké Leváre má kompletnú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť do Malaciek a Bratislavy, funkčnú autobusovú a železničnú dopravu. Vďaka svojej polohe je to vyhľadávaná a obľúbená lokalita pre bývanie.
NÁZOR MAKLÉRA:
Pôvodný stav dáva priestor si dom prerobiť podľa svojich predstáv a prispôsobiť si jeho dispozíciu. Táto nehnuteľnosť po rekonštrukcii ponúka novému majiteľovi priestor aj pre väčšiu rodinu, prípadne vďaka druhej samostatnej bytovej jednotke aj dvojgeneračné bývanie alebo možnosť prenájmu.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124694
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:16