Predaj rodinný dom Šurany 4 izbový

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v meste Šurany, okres Nové Zámky.
4 - izbový rodinný dom s obytnou plochou 130 m² sa nachádza na slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou výmerou 766 m². Pozemok je rozdelený na 2 parcely – zastavaná plocha a nádvorie 390 m² a záhrada 376 m².
DISPOZÍCIA:
– vstupná chodba, 4 izby (jedna s výstupom na menšiu terasu), kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatná toaleta, výstup na povalu.
TECHNICKÝ STAV:
RD so sedlovou škridlovou strechou je postavený z pálenej tehly, je v pôvodnom ale veľmi dobrom technickom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Celý dom je podpivničený - v pivničnom priestore sú 4 izby, kotolňa a garáž. Tieto pivničné priestory je možné zrekonštruovať na obytné priestory.
Dom je suchý, čistý, udržiavaný a hneď obývateľný.
INŽINIERSKE SIETE:
– obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy. Centrálne kúrenie radiátormi zaabezpečuje plynový kotol a ohrev vody elektrický bojler.
Na pozemku sú vysadené ovocné stromy.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi. Mesto Šurany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke)."Slnečný rodinný dom s príjemnou atmosférou"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124725
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:28
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:28