Predaj rodinný dom Sládkovičovo NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu priestranného štvorizbového bungalovu nachádzajúcu sa v meste Sládkovičovo na ulici Školská, okres Galanta.
Rodinný dom je prízemný, so sedlovou strechou v ktorej sa nachádza podkrovný úložný priestor. Rozloha pozemku 804m², úžitková plocha 117 m², zastavaná plocha 170 m².
Predaj domu v stave holodom.
DISPOZÍCIA:
vstupná hala, technicá miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa so sprchou a vaňou, kuchyňa so špajzou, obývacia izba prepojená s jedálňou, 2x detská izba, spálňa so šatníkom, terasa.
VYBAVENIE DOMU: Hliníkové vchodové dvere, krbová vložka v obývacej miestnosti, tepelné čerpadlo vzduch-vzduch s vykurovacou a klimatizačnou funkciou v obývacej miestnosti.
INTERIÉR:
sadrokartónové stropy, povala v krove s prístupom z interiéru, vymaľované na bielo, dokončená elektroinštalácia. Kúrenie je elektrické podlahové, teplú vodu zabezpečuje bojler. Príprava na klimatizáciu v spálni, optiku a vonkajšie elektrické žalúzie.
EXTERIÉR:
kompletné dokončenie stavby (fasáda, zateplenie, sedlová strecha, plastové okná - 3sklo, vchodové dvere, terasa, terénne úpravy a oplotenie pozemku. V dome je prípojka vody a elektriny.
Dokončenie a kolaudácia stavby – jeseň 2023.
Cena energií: 150 Euro / mesiac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125450
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:57