Predaj rodinný dom Radava penzión ubytovňa ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dobrú investíciu - rodinný dom využívaný ako turistická ubytovňa s deviatimi izbami v obci Radava, 4 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom je po úplnej rekonštrukcii na rovinatom pozemku o rozlohe 1993 m² na vedľajšej ulici v kľudnom prostredí.
Dom je poschodový, plne zariadený, na prízemí je trojizbový byt s kuchyňou (3+kk), na poschodí sú 4 izby s vlastným sociálnym zariadením a kuchynkou dostupné aj vonkajšími schodmi s terasou. Na pozemku je ešte menšia budova s dvomi izbami so sociálnym zariadením a kuchynkou.
Na dvore je terasa s vonkajším posedením, k dispozícii je aj prítulná vínna pivnica. Vo dvore je zabezpečené parkovanie pre 5 áut.
V obci sa nachádza obchod, pošta a reštaurácia. V blízkosti sú mestá Šurany (10 km), Nové Zámky (24 km) a Kalná nad Hronom (24 km).
Obec Radava je vyhľadávaná najmä pre blízkosť termálneho kúpaliska a wellness centra v Podhájskej kde je geotermálny prameň silne mineralizovanej vody a je unikátom porovnateľným s vodou Mŕtveho mora. Kúpalisko je dostupné celoročne autom (7 min.) alebo prechádzkou mimo hlavnej cesty (3,4 km = 42 min.).

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125473
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:11