Predaj rodinný dom Palárikovo 4 izbový

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj tento útulný, príjemný a slnečný rodinný domček v obci Palárikovo. Prízemný rodinný dom je postavený na slnečnom, rovinatom a oplotenom pozemku s približnou rozlohou 1958 m² (orientačné rozmery 22 x 89 m). RD je v ponuke bez pozemku, ktorý je momentálne vo fáze vysporiadania na vlastné náklady majiteľa domu.
IS - elektrina, obecná voda, plyn, odpad je vedený do žumpy, na pozemku je studňa.
Dispozícia RD:
vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, dlhá chodba, 4 obývacie izby (z toho jedna priechodná) komora s výstupom na povalu a so vstupom do pivnice a kúpeľňa s vaňou a toaletou.
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná a druhé vstupné dvere za plastové. Inak je dom v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, je suchý a zdravý. Strecha domu je sedlová - krytina škridlová.
Kúrenie je centrálne (radiátory) zabezpečené funkčným plynovým kotlom, ohrev vody zabezpečuje bojler. Je možnosť dokurovania krbom na tuhé palivo umiestnený v dlhej chodbe. Časť domu je podpivničená.
Vo dvore je priestor na altánok, parkovanie minimálne pre 2 autá a garáž s montážnou jamou a rovnou strechou.
Okolie domu je čisté, upravené a udržiavané.
Rodinný dom sa nachádza pár minút autom od wellness centra v Palárikove, v príjemnej lokalite s bezproblémovými susedmi.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou alebo priamo na pozemku.
Aké sú naše dojmy z tejto nehnuteľnosti? Na prvý pohľad očarí svojim príjemným interiérom a exteriérom, v ktorom si nájde každý člen rodiny svoje miesto na relax, oddychovú zónu alebo priestor pre posedenie s priateľmi.
Odporúčam obhliadku!
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118833
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:12