Predaj rodinný dom Nová Baňa Bukovina ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v Novej Bani, časť Bukovina, na pozemku s celkovou výmerou 1118 m². Rodinný dom sa nachádza v okrajovej časti Bukoviny, na slnečnom, mierne svahovitom pozemku. Z domu je pekný výhľad na okolité kopce.
Dom je v pôvodnom stave a po rekonštrukcii je vhodný na chalupu aj na trvalé bývanie. K dispozícii je vypracovaný projekt rekonštrukcie. Je postavený z pálenej tehly, okná a dvere sú pôvodné drevené. Krov je v dobrom stave, strecha je pokrytá eternitom, ktorý je potrebné vymeniť, k dispozícii je nová eternitová krytina.
Dom má jedno obytné podlažie, na ktorom sa nachádza vstupná veranda, chodba, kuchyňa, 2 obytné izby, špajza, kúpeľňa a WC. Polovica domu je podpivničená. Je možné zobytniť podkrovie, kde sa tiež nachádza terasa s krásnym výhľadom.
V zadnej časti pozemku sa nachádza hospodárska budova, ktorá je postavená z kvadier, strecha je pokrytá eternitom, táto budova má súpisné číslo, je pripojená na elektrinu a pripravené je aj pripojenie na obecný vodovod.
Dom je pripojený na elektrinu, je možnosť pripojenia na obecný vodovod. Odpad je riešený septikom.
Bukovina je časť mesta Nová Baňa, nachádza sa v pohorí Pohronský Inovec, 7 km od centra mesta v nadmorskej výške 600m. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko SKI Drozdovo - 3 km, vodná nádrž Tajch - 9 km. Okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zjazdové aj bežecké lyžovanie, sú tu možnosti jazdy na koni."Dom na krásnom mieste"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124982
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:03