Predaj rodinný dom Marcelová v tichej lokalite EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojizbový rodinný dom v obci Marcelová, ktorý sa nachádza na slnečnom pozemku o rozlohe 2000 m².
Po príchode k bránke som zahliadla krásny priestranný dvor, ktorý bol podľa slov pani majiteľky, kedysi plný kvetinovými záhonmi a kríkmi. Pôvodný majitelia ho starostlivo udržiavali a dnes čaká na nových majiteľov, ktorí ho ocenia rovnako a naplnia svoj sen a predstavu o vidieckom bývaní.
Rodinný dom dispozične pozostáva: vstupná presklená chodba, jedna priechodná a dve nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, priestranná komora, technická miestnosť s výstupom na povalu.
Dom bol postavený z nepálených tehál, valbová strecha je pokrytá pálenými škridlami. Okná sú plastové so žalúziami a vonkajšími roletami, okrem okien na chodbe, ktoré sú pôvodné drevené. Podlaha v izbách je laminátová, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami a kachľami, TÚV je zabezpečené elektrickým bojlerom a splašková voda je vedená do žumpy. K dispozícii je elektrická, plynová prípojka a verejný vodovod.
Na dvore je prstencová studňa, priestranná murovaná garáž s technickou miestnosťou, ktorá je podpivničená.
Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je práve jeho stav. Samozrejme sú potrebné nejaké opravy a výmeny. Výborný stav strechy, trámov, krytiny, suché múry sú tým najlepším základom pri kúpe staršieho domu.
Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie pred ňou.
Obec Marcelová je vzdialená od okresného mesta Komárno 15 km, od termálneho kúpaliska Patince 8 km a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, bez tiarch a kúpou ihneď voľná.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Naplňte svoj sen a predstavu o vidieckom bývaní."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125630
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:18