Predaj rodinný dom Levice ideálny aj pre podnikateľské účely alebo viacgeneračné bývanie

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi zaujímavý a na užívanie okamžite pripravený 4 izbový rodinný dom s menším udržiavaným pozemkom s garážou v obľúbenej časti mesta Levice, v jeho širšom centre.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 331 m² (kvôli atypickému tvaru orientačne š 15 x d 22 m), zastavaná plocha domu je 142 m², zastavaná plocha garáže 16 m². Uvedená celková rozloha pozemku je charakterizovaná ako zastavaná plocha a nádvorie.
Pôvodná stavba, ktorej vek nebol dokladovaný, je zhotovená z pálenej tehly, strecha sedlová a čiastočne plochá s krytinou plech je nová nad celým domom.
Dispozíciu rodinného domu je možné poňať ako 2 bytové/podnikateľské jednotky, keďže 2 časti domu sú od seba oddelené, a to konkrétne:
1. časť domu:
- vstupná chodba, 1 menšia miestnosť využiteľná ako šatník, v prípade podnikateľského účelu ako menšia kancelária, recepcia, archivačná miestnosť, sanitačná miestnosť, technická miestnosť, 2 samostatné nepriechodné obytné miestnosti, 1 priechodná miestnosť, ktorá môže v prípade využitia na bývanie slúžiť ako kuchyňa s obývacou miestnosťou, v prípade podnikateľského zámeru ako čakáreň alebo iná kontaktná miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou.
Priestory tejto časti domu sú prispôsobené aktuálnemu využívaniu, a preto je možné dispozíciu meniť vzhľadom na sadrokartónové priečky medzi miestnosťami.
2. časť domu:
- malá vstupná chodba, 1 menšia miestnosť, 1 veľká miestnosť s vlastnou toaletou a vodovodnou prípojkou.
Stav nehnuteľnosti:
Interiér oboch častí domu prešiel rekonštrukciou, v celom dome bola realizovaná nová elektroinštalácia, znížené sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, laminátové podlahy v oboch častiach domu (vyžiadajú výmenu), boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, osadený bol nový plynový kotol s rozvodmi do radiátorov zn. Viesmann, stierky, nová strešná krytina. Dom je suchý a zdravý, ihneď obývateľný alebo okamžite využiteľný pre podnikateľské účely.
Celý dom má fasádu omietnutú, s príjemnou farbou maľovky, nebol izolovaný.
IS - dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod a kanalizáciu.
Zdrojom úžitkovej vody bola v minulosti studňa, avšak na pozemku je aktuálne zaslepená.
Vykurovanie domu zabezpečuje spomenutý plynový kotol a radiátory.
Ohrev teplej vody zabezpečuje taktiež plynový kotol.
Celkové náklady na prevádzku budovy predstavujú približne 250 eur/mes. (plyn + elektrina).
Za rodinným domom sa nachádza menší pozemok, ktorého súčasťou je murovaná garáž, okrasný porast a vjazd do dvora priamo z ulice.
Pozemok je kompletne oplotený, susedia bezproblémoví.
Nehnuteľnosť bude k dispozícii novému majiteľovi v termíne podľa dohody.
Príjazdová mestská asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k domu, ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje niekoľko osobných vozidiel, vo dvore pohodlne 2 vozidlá, ďalšiu možnosť parkovania ponúka garáž využiteľná aj na úschovu náradia alebo potrebného príslušenstva podľa účelu využitia.
Občianska vybavenosť mesta je na skok pešou chôdzou od domu, v blízkosti školy, materské školy, inštitúcie, nákupné centrá a možnosti, centrum mesta, mestské parky, ihriská, športoviská.
Poloha nehnuteľnosti je frekventovaná a pre verejnosť dobre známa, práve vzhľadom na túto skutočnosť sa tento dom javí ako skvelá investičná príležitosť.
Dom je možné využiť okrem viacgeneračného bývania aj na podnikateľské účely (bývanie s vlastnou kanceláriou, kancelárie, ambulancie, menšia dielňa, kontaktné centrum, kaderníctvo, kozmetické a estetické salóny a pod.).
Vzhľadom na stav nehnuteľnosti, zaujímavú cenu vzhľadom na polohu takmer v centre mesta Levice, možnosť zmeny dispozície podľa svojich predstáv, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
V prípade vážneho záujmu a seriózneho jednania dohoda na cene možná.
Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis vrátane hypotekárneho poradenstva a správnych poplatkov.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124579
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:59
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:59