Predaj rodinný dom Letničie NOVOSTAVBA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi peknú útulnú novostavbu - prízemný, jednopodlažný samostatne stojaci moderný trojizbový rodinný dom (2021) s veľkou terasou a slnečnou záhradou. Je situovaný na mierne svahovitom oplotenom pozemku s výmerou 589 m² v objatí zelene, na Záhorí - v tichej a pokojnej obci Letničie (SI - 17km, SE - 17 km, BA - 75 km, ČR - 13 km). Vo dvore sa nachádza prístrešok pre autá, voliéra pre psa a prístrešok na náradie. Parkovanie je bez problémov.
Dispozícia: Vstupujeme cez praktické zádverie s odkladacím priestorom do priestrannej obývacej izby s krbom vkusne prepojenej s jedálenským kútom a šikovnou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra). Cez chodbičku prejdeme do oddychovej časti pozostávajúcej z dvoch väčších samostatných spální a do veľkej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. V dome je dostatok úložného priestoru vyriešený vstavanými skriňami.
Materiál - panely FARMACELL, nepodpivničený, zateplený, sedlová strecha a klampiarske konštrukcie - oceľový pozinkovaný plech, okná - plastové s izolačným dvojsklom, vstupné dvere - plastové s bezpečnostným dvojsklom, interiérové dvere - dýhované, podlahy - plávajúca podlaha / keramická dlažba. Dom je vykurovaný elektrickými konvektormi s možnosťou kúrenia aj krbom v obývacej izbe, ohrev vody - el. bojler.
Siete: Do domu je zavedená elektrina 230/400V, verejný vodovod a odpadová voda je vyriešená septikom. Plyn v dome zavedený nie je, ale v prípade záujmu sa dá pripojiť z ulice. Kanalizácia je vybudovaná zatiaľ iba v časti obce.
Náklady na bývanie sú príjemne nízke - cca 130,-€/mes. + internet. na nehnuteľnosť plynie záruka 30 rokov. Domček je zabývaný, stále vonia novotou, prakticky a zároveň moderne riešený, pôsobí veľmi príjemne, je kúpou voľný. V dome zostáva kompletne zariadená kuchyňa (bez chladničky), obývacia izba, jedálenský kút, nábytok na terase. Dohoda je možná. Obec Letničie je malá tichá dedinka nachádzajúca sa na okraji okresu Skalica s krásnou prírodou a dobrou dostupnosťou. Ak hľadáte prírodu, pokojné plnohodnotné bývanie v novom dome ... našli ste. :-)
"Útulný malý - veľký dom s veľkou terasou a slnečnou záhradou "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124616
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:08
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:08