Predaj rodinný dom Kozárovce s možným podnikateľským zámerom

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s vyvýšeným suterénom v obci Kozárovce, okres Levice na priestrannom a slnečnom pozemku o výmere 1751 m², ktorý ponúka krásne výhľady na úpätie pohorí Tribeč a Vtáčnik.
Rodinný dom je čiastočne podpivničený a k domu prislúcha aj hospodárska časť.
Pozemok je mierne svahovitý o rozmeroch 17 m x 103 m, komplet oplotený a udržiavaný.
Rodinný dom je postavený z tehly, krytina je pálená škridla, strecha je valbová, okná pôvodné drevené, liatinové radiátory.
Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave.
Rodinný dom disponuje: zádverím, vstupnou chodbou, na vyvýšenom prízemí domu sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa so špajzou, samostatná jedáleň, dve priestranné samostatné izby, dve kúpeľne a samostatné WC.
Suterén domu je v zachovalom stave a dá sa využiť ako letná kuchyňa, práčovňa, posilňovňa, skladové priestory , možnosť podnikania /predajňa, prevádzka služieb - kaderníctvo, pedikúra, rodinná pekáreň.../.
Obytnú plochu domu sa v prípade potreby dá zväčšiť využitím podkrovia / podkrovné izby/.
Rodinný dom disponuje prístavbou, kde sa nachádza technická miestnosť - v prípade prestavby dvoj garáž, hospodárska časť - možný chov zvierat.
IS: elektrina, plyn, mestská voda, kanalizácia, studňa.
Rodinný dom svojou rozlohou a polohou ponúka novému majiteľovi si vytvoriť moderný dom súčasnej doby podľa vlastných predstáv s výhodou bývania a podnikania na jednom mieste.
RD s pozemkom 1751 m² sa predáva za cenu 95 900 eur.
K uvedenému RD si v prípade záujmu viete dokúpiť záhradu / v zmysle ÚPI obce sa jedná o stavebný pozemok / o výmere 1257 m² za 59 900 eur.
Pokiaľ sa rozhodnete pre obe nehnuteľnosti ako celok a to RD a pozemok spolu o výmere 3008 m² je cena 149 900 eur.
Obec Kozárovce ponúka výbornú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, pošta, COOP Jednota, kostol, ihrisko, vlaková stanica, dostupnosť na R1 – 8 km, Nitra autom 30 minút, Levice 14 km, Zlaté Moravce 13 km.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120893
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:49