Vila Veli vrh Pula 500m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Pula je najväčším mestom istrijskej župy a ako taká je tiež centrom všetkého diania, kultúry a hospodárstva. Mesto, ktoré je staré asi 3000 rokov, má dlhú históriu a neoceniteľné kultúrne dedičstvo, ktoré siaha až do čias Rimanov, pre ktoré bola Pula nesmierne dôležitá. Nachádza sa na samom juhu krásneho polostrova a je to mesto, ktoré je zo všetkých strán obklopené morom, známe vďaka krásnym plážam, ktoré ho obklopujú, rybárčeniu, výrobe vína a vynikajúcej miestnej gastronomickej ponuke. Pula je mesto šité na mieru ľuďom, ako pre mladých ľudí hľadajúcich zábavu a zábavu, tak aj pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj a užívajú si nádherné západy slnka, ktoré sa ponúkajú z krásnych kopcov a vyhliadok pri mori.
Na pokojnom mieste, iba 1000m od nádhernej Areny a centra mesta, sa nachádza táto krásna vila s ďalšími, sprievodnými apartmánmi. Hlavný dom, vila, sa skladá zo suteréne, prízemia, prvého poschodia a druhého poschodia. Okrem samotného domu sú tu ďalšie dve menšie a dve ďalšie jednotky „bungalov“, teda samostatný objekt pozostávajúci z dvoch ďalších bytov. Dvor, ktorý má rozlohu 2100 m2 a má krásne upravené prostredie s množstvom zelene a rôznych stredomorských rastlín a tiež veľkým bazénom 50 m2.
Hlavná budova - vila
Dom ako taký je samostatne stojaceho typu, skladá sa zo suterénu, prízemia, prvého poschodia a druhého poschodia.
V suteréne je niekoľko priestorov, ako je hostinec na stretávanie s krbom, WC, garáž, sklad, sklad, bunker, strojovňa s kotlom na ústredné vykurovanie a rad ďalších miestností, ktoré možno použiť na rôzne účely.
Prízemie sa skladá z veľkého vstupného priestoru, chodby, kúpeľne, veľkej kuchyne s jedálňou a východom na terasu, ktorá sprevádza celý objekt, priestrannej obývacej izby s krbom a východom na krytú terasu, ktorá je prepojená s priestorom na opaľovanie a bazénom.
Do prvého poschodia sa vchádza vnútorným schodiskom a sú tu tri priestranné spálne, z ktorých dve majú východy na balkón, veľká chodba, ktorá ich spája s veľkou kúpeľňou.
Druhé poschodie, tiež posledné, sa skladá z dvoch ďalších spální, kúpeľne, ďalšej obývacej izby a veľkej zastrešenej terasy.
Apartmán 1
Byt je pri dome a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, kúpeľne a jednej spálne.
Apartmán 2
Nachádza sa tiež pri dome, je prepojený s prvým bytom a skladá sa zo vstupnej časti, dlhej chodby, kuchyne s jedálňou a obývacej izby so vstupom na krytú terasu, kúpeľne a dvoch spální.
Bungalov - apartmán 1
Bungalov alebo byt je samostatná jednotka, ktorá nie je pripojená k domu. Skladá sa z chodby, dvoch spální, každá s vlastnou kúpeľňou, a kuchyne s jedálňou a obývacej izby so vstupom na krytú terasu.
Bungalov - apartmán 2
Bungalov alebo byt je samostatná jednotka, ktorá nie je pripojená k domu. Skladá sa z chodby, dvoch spální, každá s vlastnou kúpeľňou, a kuchyne s jedálňou a obývacej izby so vstupom na krytú terasu.
Oba bungalovy majú tiež vlastné parkovacie státie a bazén, ktorý je využívaný spoločne s ostatnými bytmi a domom. Príchod k bungalovom je samostatný a je prístupný autom zo spodnej strany budovy.
Ďalšou vymoženosťou a výhodou celého tohto komplexu je, že sa nachádza v mimoriadne pokojnej lokalite. Totiž dom so všetkým sprievodným zázemím sa nachádza na poslednej línii urbanizácie, takže 3/4 okolitých pozemkov je poľnohospodársky využité, čo zaisťuje ďalší pokoj bez obáv, že sa hneď pri dome niečo navyše postaví. Z jednej strany hraničí s cestou a ďalšími domami, ale tá línia je od samotného domu dosť vzdialená, ak vezmeme do úvahy, že je tu ešte časť dvora, vjazd s parkoviskom a medzi nimi príjazdová cesta.
Nehnuteľnosť predstavuje skutočnú príležitosť vzhľadom na obrovské množstvo ubytovania, ktoré je v nej k dispozícii. Dom je vo vysokej stavebnej kvalite, rovnako ako sprievodný obsah a vybavenie. Budúci kupujúci, ktorý rozpozná potenciál tohto komplexu, ho môže premeniť na vynikajúci podnik a rýchlo získať späť investíciu.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125936
  • Dátum aktualizácie 07.01.2024 23:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 07.01.2024 23:18