Predaj rodinný dom Komárno v tichej lokalite so záhradou a dvoma garážami

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojpodlažný rodinný dom v obľúbenej tichej lokalite mesta Komárno na pozemku o celkovej rozlohe 584 m².
Rodinný dom postavený v roku 1974 je v pôvodnom stave a dodnes vyžaruje z neho pokoj a láska, ktorou bol postavený pôvodnými majiteľmi.
Prvé podlažie dispozične pozostáva zo zádveria, pozdĺžnej chodby so schodiskom, pod ktorým je vstup do suterénu, obývacej izby, kuchyne, menšej izby, kúpeľne, toalety a špajzy.
Na druhom podlaží sa nachádza jedna priestranná izba s výstupom na balkón a jedna menšia izba, toaleta a komora, ktorá mala pôvodne slúžiť ako druhá kúpeľňa.
Dom bol postavený z pórobetónových kvádrov a priečky z pálených tehál. Strecha je plochá a v roku 2022 bola realizovaná jej rekonštrukcia, použitím novej asfaltovej izolácie.
Podlahu v izbách tvoria drevené parkety a v ostatných miestnostiach keramická dlažba. Okná a dvere sú pôvodné drevené.
Ústredné kúrenie radiátormi je riešené plynovým kotlom a TÚV plynovým bojlerom. Plynový kotol je umiestnený v suteréne rodinného domu.
Dom je čiastočne podpivničený. V tejto časti domu je vytvorená letná kuchynka s výstupom na dvor. K domu je pristavaná zastrešená terasa, pod ktorou je vínna pivnica. Pozemok je rovinatý a celý oplotený. Na dvore, ktorý je udržiavaný, sa nachádzajú dve garáže, menšia budova s technickými miestnosťami, studňa a sú vysadené okrasné dreviny.
K dispozícii je mestský vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia, internet.
Kombinácia potreby mestského bývania a pozemku s ideálnymi rozmermi v tichej lokalite poskytne budúcim majiteľom plný komfort pokojného bývania.
Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie pred ňou.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Miesto pre váš šťastný rodinný život"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120639
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:23