Predaj rodinný dom Kežmarok Továrenská EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj dvojpodlažný rodinný dom na ulici Továrenská v Kežmarku. Ponúkaný dom sa nachádza ako prvý z troch v radovej zástavbe. K domu prináleží mala predzáhradka s drevárňou.
DISPOZICIA:
Dom pozostáva z 2 podlaží:
1 Nadzemné podlažie (1 NP) a 2 Nadzemné podlažie (2 NP – podkrovie ). Prístup do domu je z ulice na 1NP z ktorého vedú schody na 2NP. Na 2 NP je aj samostatný prístup z predzáhradky. Teda dom môže byť využívaný aj ako dvojgeneračný
1NP : vstup do domu je cez vstupnú chodbu z ktorej je prístup do kúpeľne s toaletou a po ľavej strane je prístup do kuchyne. Kuchyňa je priechodná do obývacej izby a z nej vedú dvere na ďalšiu chodbu z ktorej sa dostaneme na predzáhradku , alebo po schodoch na 2NP.
2 NP : vstup je po schodoch z ktorých sa dostaneme do kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Vedľa kuchyne je ešte menšia izbička a samostatná toaleta s práčkou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: - obytná plocha 41 m²
- murivo tehla hr. 380 mm, - vnútorné steny klasická omietka - plávajúca podlaha v celom dome, okrem kúpeľní a kuchyne - - vykurovanie je krbom - ohrev teplej vody je cez elektrický bojler - plastové okná s izolačným dvoj sklom - internet - strecha - plech - dom sa predáva z časti zariadený
MESAČNÉ NÁKLADY:
150 eur + palivové drevo na 1 rok cca 10 m.
LOKALITA:
Vďaka svojej polohe je okresné mesto Kežmarok veľmi vyhľadávanou lokalitou. Rodinný dom je situovaný na okraji mesta v blízkostí priemyselného parku a mestské kúpalisko. Mesto má veľký potenciál aj na ďalší rozvoj a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
Bonus:
Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124931
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:46