Predaj rodinný dom Hronec

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj starší, udržiavaný rodinný dom v Hronci. Dom je súčasťou rezidenčnej výstavby domov zo 70 rokov na lukratívnom, slnečnom mieste s krásnym výhľadom na hory v blízkosti tzv. hrončianskej promenády. Je obkolesený zeleňou a nachádza sa na jednej z najkrajších ulíc Hronca z upravenými domami a príjemnými susedmi. Je dobre prístupný a to udržiavanou miestnou asfaltovou cestou, ktorá spája ulicu z hlavnou trasou, ktorá prechádza obcou smerom do centra obce a ďalej do Osrblia zo známym biatlonovým areálom. Nachádza na mierne svahovitom pozemku s rozlohou 817 m² s orientáciou na juh. Do domu sa vchádza z ulice na upravené priedomie, osobitný vchod vedie na prvé podlažie z rozlohou 81 m², ktoré dispozične pozostáva do vstupnej chodby, kuchyne, komory, kúpeľne, pivnice a dvoch izieb, ktoré sú nezariadené a neobývané. Schodiskom je sprístupnené 2.podlažie. Používaný je samostatný vchod zo severnej strany, ktorý sprístupňuje druhé podlažie, kde sa nachádza spojovacia chodba, prechodová kuchyňa z výhľadovým balkónom, veľká spálňa, obývacia izba, komora a kúpeľňa zo sprchou a WC. Schodiskom zo spojovacej chodby sa vychádza aj na pôjd. Strecha je valbová, drevený pôvodný krov, pokrytá pozinkovaným plechom v dobrom technickom stave.
Kúrenie je zabezpečované ústredným kúrením - radiátormi, pec a bojler na ohrev vody je na pevné palivo, k dispozícií sú aj dve krbové pece v kuchyni a obývačke na drevo, používané v prechodnom období. Dom je pripojený na vodu, elektriku, odpad je zvedený do obecnej kanalizácie, plynovú prípojku je možné vybudovať z už existujúcej siete v tesnej blízkosti domu. Na pozemku je staršia hospodárska budova z maštaľou a drevárňou, garáž z rozlohou 28 m², k dispozícií je miesto na parkovanie auta. V záhrade pri dome sú ovocné stromy a okrasné kríky, pred domom je kvetinová pred záhradka.
Nehnuteľnosť ponúka široké možnosti využívania, či už na celoročné bývanie v obci z dobrou občianskou vybavenosťou a pracovnými príležitosťami v blízkom okolí alebo ako veľký prázdninový dom o rozlohe 162 m². Mesačné náklady pri používaní kúrenia drevom sú cca 100€ /1 osoba. Dom sa predáva vrátane všetkého zariadenia.
Blízkosť hôr, krásnych výhľadových trás na kopce slovenského rudohoria, množstvo zelene a atraktívnych turistických centier ( na južnú stranu Chopku je to 20 minút autom) našu ponuku ešte viac ozvláštňuje a robí ju zaujímavou. Prostredie v ktorom sa rodinný dom napriek tomu nie je narušené masívnym turistickým ruchom a jeho poloha ponúka pokojné prostredie na bývanie a veľa možností na dokonalý odych, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Obec Hronec organizuje množstvo športových a kultúrnych podujatí spojených z Čiernohorskou železnicou a nádhernou cyklotrasou vedúcou popod Hajný Grúň do Čierneho Balogu. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti bývania a oddychu na Horehroní. Kto hľadá pokoj, zároveň potrebuje rýchly prístup na hlavnú cestu ( 5 min.) do Brezna a Banskej Bystrice a dom z príjemnou atmosférou je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu. "Predaj rodinného domu v Hronci v dobrej lokalite za dobrú cenu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125565
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:42
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:42