Predaj rodinný dom Gelnica časť Legy EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom, v tichej lokalite v okresnom meste Gelnica, miestna časť Legy , v OV, vhodný na celoročné bývanie.
DISPOZÍCIA PRIESTORU: Rodinný dom pozostáva z prízemia a nadzemného podlažia. Na prízemí sa nachádza vstupná predsieň, chodba, kuchyňa, štyri priestranné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a špajza. Izby majú samostatné vchody z chodby, kuchyňa je prechodná s obývacou izbou . Z predsiene je výstup na 1 NP. Dom je podpivničený, v pivničných priestoroch sa nachádza pivnica na zeleninu, kotolňa, technická miestnosť, práčovňa.
STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS:
Je to starší rodinný dom v pôvodnom stave, je potrebná celková rekonštrukcia nehnuteľnosti, vrátane rekonštrukcie krovu a výmeny celej strechy na 1 NP, s možnosťou zmeny a prerábky podľa vlastných predstáv. Stavebný materiál domu pozostáva: - kombinácia kamenný a betónový základ, obvodové murivo kváder, tehla, pôvodná strešná krytina falcovaný plech.
OSTATNÉ ÚDAJE K RODINNÉMU DOMU: Rodinný dom je napojený na elektrickú a plynovú prípojku, mestský vodovod a kanalizáciu. K domu prislúchajú pozemky, ktoré sú rozdelené na tri parcely a to pozemok pod rodinným domom o celkovej výmere 129 m², pozemok pri dome 277 m² a záhrada o celkovej výmere 598 m². Na pozemku v záhrade sa nachádzajú ovocné stromy a záhrada ponúka možnosť taktiež aj výstavby nového rodinného domu. Pozemky sú mierne svahovité. Rodinný dom nevlastní energetický certifikát.
PREČO PRÁVE TÁTO LOKALITA: Okresné mesto Gelnica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu nákupné stredisko TESCO, FRESH. Okolitá príroda ponúka širokú škálu využitia, možnosti na relax, turistiku, hubárčenie a pod. Autobusová a vlaková doprava dostupná počas celého roka.
Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121977
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:11