Predaj rodinný dom Brezno ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom používaný ako obchodná budova v blízkosti centra mesta Brezno, ktorého historické centrum je po rozsiahlej rekonštrukcii námestia jedným z najkrajších miest na Horehroní. Starý meštiansky dom bol postavený začiatkom 19. storočia ako súčasť pôvodnej mestskej architektúry, ako dom remeselníka na pozemku o rozlohe 861 m², susedil z mestskými hradbami. Okrem podkrovného bývania poskytne budúcemu majiteľovi tzv. podnikanie vo vlastnom, jeho súčasťou je ešte zachovalý priestor reštaurácie zo sociálnym zariadením a priestorom pre kuchyňu a sklad, v prednej časti sú k dispozícií krásne presvetlené obchodné priestory s vchodom klasickou klenbovou chodbou z ulice, kde je možné parkovať a privážať tovar veľkým nákladným autom priamo z hlavného ťahu mestom, ktorý je v tesnej blízkosti nehnuteľnosti. Na opačnej strane chodby sa nachádzajú veľké kancelárske priestory zo sociálnym zariadením. Druhé podlažie je prístupné vnútorným schodiskom, nachádza sa tam dvojizbový byt (cca 65 m²), ktorý pozostáva s dvoch izieb, pracovne a spálne, k dispozícií je WC, chodba spája byt z východom na záhradu. Vikierové okná presvetľujú celý byt a množstvo denného svetla je všade prítomné. Orientácia a východ mimo obchodných priestorov poskytne majiteľovi súkromie, bez nutnosti čeliť neželaným pohľadom.
Ide o zastavanú plochu vo veľkosti 741 m², ktorá ponúka možnosť pokračovania firmy z prenajímaním priestorov, prípadne využitie objektu na iný účel občianskej vybavenosti v tesnej blízkosti historického centra. V záhrade rodinného domu je veľká garáž z príručnou dielňou na opravu áut a veľké skladové priestory. Nachádza sa na rovnom, slnečnom pozemku, ktorý je oplotený. Nehnuteľnosť je využiteľná na bývanie i podnikanie a spolu s pozemkom tvorí ideálnu investičnú príležitosť.
Rodinný dom je napojený na obecnú kanalizáciu, elektriku a vodovod, ulicou vedie plyn. Kúrenie je riešené pecami a krbom na pevné palivo. Obyvatelia domu majú k dispozícií kompletnú občiansku vybavenosť mesta.
30 minút cesty autom je SKI Centrum Chopok, len 8 km je vzdialené Mýto pod Ďumbierom a Tále. Život v období mimo lyžiarskej sezóny je rovnako aktívny aj v lete, región je ideálnym miestom s veľkým potenciálom na oddychové aktivity. Celé okolie mesta je ideálnym terénom na pešiu turistiku, golf, cyklistiku. Celé Horehronie poskytuje možnosti aj pre aktívnu letnú rekreáciu. Blízkosť hôr, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, faktom je, že región Horehronia láme v posledných rokoch svoje rekordy v návštevnosti, ale okolie ostáva nenarušené masívnym turistickým ruchom

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124653
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:10