Prenájom kancelársky priestor Šaľa Veča ul Nitrianska NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor o rozlohe 17,70 m², na prvom poschodí v novostavbe polyfunkčnej budovy na ul. Nitrianskej v Šali, mestskej časti Veča.
Budova dispozične pozostáva zo vstupnej haly, schodiska a troch podlaží, pričom na každom podlaží sa nachádzajú administratívne alebo obchodné priestory v rozlohe ( 17m3 až 45m3 ), s možnosťou prepojenia. Sociálne zariadenia sú umiestnené na každom poschodí.
Každý kancelársky a obchodný priestor má internetovú prípojku a dá sa prispôsobiť podla požiadaviek nájomcu. Vstup do budovy je možný hlavným vchodom s prednej časti alebo zadným vchodom kde je k dispozícii bezplatné parkovisko.
Budova s obchodnými a administratívnymi priestormi sa nachádza na dobre viditeľnom mieste pri hlavnom ťahu Nitra, Galanta, Bratislava.
Centrum mesta, ktoré je vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené pár minút od budovy.
Pokiaľ hľadáte priestor pre váš obchod alebo kanceláriu a potrebujete byť na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste, tak ste ho práve našli.
Mesačný nájom je vo výške 250,-€ + zálohovo za energie 20,-€/mes. K nájmu požadujeme a dvojmesačný depozit pri podpise zmluvy. Minimálna doba nájmu je jeden rok.
"Moderná kancelária na dostupnom a viditeľnom mieste"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119299
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:32