Predaj rodinný dom Bátorove Kosihy priestranné svetlé izby otvorená galéria EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj poschodový 5 izbový rodinný dom s garážou v centre obce Bátorové Kosihy.
Jedinečná nehnuteľnosť, priestranné, slnkom presvetlené miestnosti, vzdušný interiér, otvorená galéria, ktorá má neopísateľné kúzlo. Nestarnúci štýl, ktorý vás zahreje a vyvolá pocity pohody a domova.
Rodinný dom postavený v roku 1987 z pálených tehál, na slnečnom pozemku o rozlohe 1378 m², má dve nadzemné a jedno podzemné podlažie.
Na prvom podlaží je vstupná predizba, chodba s otvorenou galériou a schodiskom, obývacia miestnosť s krbom a výstupom na terasu, jedáleň, kuchyňa, špajza, vstup do suterénu. Na medziposchodí je kúpeľňa a samostatná toaleta.
Na druhom podlaží sa nachádzajú štyri nepriechodné izby.
V suteréne, ktorý je suchý a má samostatný výstup do dvora, je kotolňa, práčovňa so sprchovým kútom, vodáreň, komora, technická a hobby miestnosť.
Vo všetkých izbách je podlaha pokrytá drevenými parketami a v ostatných miestnostiach je dlažba. Okná so žalúziami, dvere, schodisko a zábradlie sú drevené.
Ústredné kúrenie je riešené plynovým kotlom a TÚV elektrickým bojlerom. V dome je zavedená elektrina, plyn a voda je z vlastnej studne. Prípojka na obecný vodovod je pred nehnuteľnosťou. Splašková voda je odvádzaná do žumpy.
V predzáhradke sú okrasné kríky, stromy, kvety a trávnik. Za domom vo dvore je menšia hospodárska budova, ktorá je podpivničená. V záhrade je vinica s 300 koreňmi hrozna rôzneho druhu a ovocné stromy. Pozemok je celý oplotený, udržiavaný.
Poloha domu, veľké okná umožňujú celodenné presvetlenie interiéru.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k rodinnému domu ako aj parkovanie priamo pred ním.
Obec Bátorove Kosihy ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, obecný úrad, pošta, materské škôlky, základné školy, ambulancie lekárov, pohostinstvá, reštaurácie, kultúrny dom, ihrisko. Okolitá príroda ponúka možnosti turistiky, relaxu a rybolovu. Obec sa nachádza v južnoslovenskej vinárskej oblasti, kde sa pravidelne konajú vínne festivaly a plesy. Termálne kúpalisko Patince je vzdialené 20 km, Štúrovo 25 km, Nové Zámky 35 km a Komárno 28 km.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Nestarnúci štýl, ktorý vás zahreje a vyvolá pocity pohody a domova."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121780
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:10