Predaj rodinný dom Banská Bystrica Kostiviarska

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v mestskej časti Kostiviarska. Dom sa nachádza v tichej lokalite. Pozostáva z dvoch obytných nadzemných podlaží. Celková plocha pozemku je 381m², z toho zastavaná plocha a nádvorie je 256m² a 125m² je záhrada. Dom má dva samostatné vchody a je v zachovalom stave a je plnohodnotne obývateľný.
Dispozícia:
1. Prvé podlažie - prízemie: vstupnými dverami vchádzame do predsiene, následne prechádzame do chodby z ktorej sa vchádza do dvoch izieb, kuchyni, kúpeľni, WC, komory, a technickej miestnosť pod schodami. Úžitková plocha tohto bytu je cca 95m².
2. Druhé nadzemné podlažie - prvé poschodie: z bočnej strany domu vchádzame vstupnými dverami do domu po schodoch a prichádzame do predsiene. Z predsiene vstupujeme do chodby, z ktorej sa vchádza po pravej strane do kuchyne a na ľavej strane sú dve samostatné izby. V zadnej časti chodby sa nachádza kúpeľňa a WC, technická miestnosť z ktorej sa dá ísť po schodoch na podkrovie. Zateplený a izolovaný je len strop. Úžitková plocha tohto bytu je cca 95m².
3. Podkrovie: budúci majiteľ si môže v podkroví vybudovať podkrovné bývanie, alebo kancelárie. Strecha nie je zateplená.
Čiastočná rekonštrukcia:
* výmena plastových okien
* plávajúce podlahy
* vstupné dvere
* na prvom nadzemnom podlaží nová kuchynská linka
* tepelné čerpadlo Viessmann
Exteriér:
* garáž
* altánok
* hospodárska budova
* oplotený celý pozemok
Výhoda:
* vzdialenosť od centra mesta len pár minút cesty autom
Dohoda na cene možná.
Neváhajte ma kontaktovať, ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120534
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:00
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:00