Predaj rodinný dom Banská Bystrica Fončorda ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte rodinný dom s pekne upraveným pozemkom a na ulici, kde neprefrčí žiadne hlučné auto či kamión, práve toto môže byť niečo pre Vás.
Ponúkame na Vám na predaj slnečný murovaný rodinný dom na ulici Tichá v Banskej Bystrici, časť Fončorda. Dom je postavený v radovej zástavbe (jedna spoločná stena so susedným rodinným domom). Nachádza v tichej ulici vo vyhľadávanej lokalite, na pozemku o rozlohe 482m². Do centra mesta sa viete dostať autom do 10 minút.
Rodinný dom má tri nadzemné podlažia.
DISPOZÍCIA:
1. Prvé nadzemné podlažie - suterén nachádza sa tu hlavný vstup do rodinného domu, (chodba - zádverie), vstupná hala cez ktorú sa prechádza do priestrannej garáže, ďalej sú tam dve technické miestnosti, dve pivnice na uskladnenie ovocia a zeleniny na zimné obdobie. Zo vstupnej haly je vstup do práčovne. Z jednej technickej miestnosti je bočný vstup do záhrady.
2. Druhé nadzemné podlažie - prvé poschodie, nachádza sa tu priestranná obývacia izba s krbom, samostatné WC, kuchyňa s komorou, jedálenská časť, loggia (vstup na priestrannú terasu, a do záhrady) , schody na tretie nadzemné podlažie
3. Tretie nadzemné podlažie - druhé poschodie, kde sa nachádzajú tri izby, priestranná kúpeľňa , samostatné WC a hala (chodba)
PARKOVANIE:
Priamo v garáži alebo pred rodinným domom.
INŽINIERSKE SIETE:
Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako verejný vodovod, kanalizácia, elektrina a plyn.
Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom plynového kotla. ( radiátory )
Strešná krytina je plech.
VÝHODY:
* garáž
* tichá lokalita
* slepá ulička
- kľudné bývanie
Ulica Tichá je známa svojou pokojnou atmosférou a tichom, čo je veľmi príjemný pre rodinný život. Bývanie v tejto lokalite vám umožní oddych a relaxáciu bez veľkého hluku a ruchu, čo je mimoriadne dôležité pre rodiny s deťmi alebo tých, ktorí preferujú pokojné prostredie.
MESAČNÉ NÁKLADY:
cca 150 EUR/mesiac
LOKALITA:
V blízkosti ulice Tichá sa nachádzajú lesy, kopce a zelené plochy, ktoré sú vhodné pre pešiu turistiku, cyklistiku a relaxáciu v prírode. Medzi obľúbené miesta patria napríklad Národný park Nízke Tatry, ktorý sa nachádza blízko Banskej Bystrice. Ponúka skvelé možnosti na turistiku, horskú turistiku, lyžovanie, cyklistiku a ďalšie outdoorové aktivity.
PRÍĎTE NA OBHLIADKU
Páči sa Vám tento dom? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať.
"Tichá lokalita, ideálne miesto pre rodiny s deťmi"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124474
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:38