Predaj pozemok pre rodinný dom 2551m² Levice so základovou doskou a stavebným povolením

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj krásny, priestranný a slnečný pozemok s už zrealizovanou základovou doskou pre menší rodinný/viničný dom v pokojnej a tichej lokalite mesta Levice.
Pozemok vedený ako parcela registra "C" charakterizovaný ako ostatná plocha a orná pôda je mierne svahovitý, zatrávnený s celkovou výmerou 2551 m² (s orientačnými rozmermi v spodnej časti šírka 19 m x celá dĺžka 274 m).
V spodnej časti je pozemok najširší (19 m), smerom do zadnej časti sa zužuje, približne v polovici dĺžky má šírku cca 9 m a na konci má šírku 3m.
Prístup k pozemku je bezproblémový, vedú k nemu 2 spevnené prístupové cesty, jedna z jeho hornej, užšej časti (mestská komunikácia) a druhá zo spodnej, širšej.
Veľkou výhodou pozemku je, že vrámci celkovej rozlohy je majiteľ tohto pozemku zároveň majiteľom časti jednej z prístupových ciest pred svojím pozemkom, a taktiež aj priľahlej plochy popri jednej z prístupových ciest určenej pre parkovanie pred domom s orientačnými rozmermi š 3 m a d 20 m.
V okolí pozemku sa nachádzajú novostavby i obývané rodinné domy, napriek tomu je umiestnenie pozemku aktuálne vedené ako extravilán.
Pre tento pozemok bolo na základe projektovej dokumentácie vydané stavebné povolenie pre výstavbu viničného domu/menšieho 3 izbového rodinného domu.
Na základe povolenia bola vybudovaná základová doska pre rodinný dom, ktorá je, samozrejme, súčasťou predajnej ceny nehnuteľnosti, podobne ako aj kompletná dokumentácia k budúcej stavbe.
Plánovaná murovaná novostavba má zastavanú plochu 71 m², úžitkovú plochu 60 m² a dispozične obsiahne vstupnú chodbu, 3 obytné miestnosti, kuchyňu a kúpeľňu. Súčasťou stavby by mala byť aj krytá menšia terasa.
Cenová kalkulácia nákladov pre výstavbu tohto domu je k dispozícii k nahliadnutiu pri osobnej obhliadke.
IS - elektrická prípojka na pozemku, voda - studňa na pozemku, pre výstavbu domu je plánovaný nový vrt studne pred domom, o ktorom pojednáva aj projektová dokumentácia. Plyn - nedostupný, kanalizácia vo výstavbe, odvod odpadu z domu - plánovaná žumpa s objemom 12 m3.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a pre predaj je k dispozícii ihneď.
Vzhľadom na lukratívnu, vyhľadávanú lokalitu priamo v meste Levice (len 5 minút autom do centra), pokojné a tiché prostredie, príjemnú rozlohu pozemku, výhodu 2 prístupových ciest, benefit vlastného parkoviska, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam aj ako investičnú príležitosť do blízkej budúcnosti.
V prípade vážneho záujmu a seriózneho jednania dohoda na cene možná.
Na vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.
"Pokojná atmosféra vidieka priamo v okresnom meste Levice"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124877
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:10